Diszkó az utcán

Írta:  K.Gy. 2019.12.30.

Egy kicsit más lesz idén a pestszentimrei előszilveszteri utcabál, mint az elmúlt években.

Hidegben az ember legszívesebben otthon marad. Kivéve, ha pestszentimrei az illető. A sokéves múltra visszatekintő előszilveszteri utcabál látogatói ugyanis minden december 30-án este örömmel vonulnak ki a Sportkastély elé, pedig az utóbbi években többször volt ilyenkor rendkívül hideg az idő. 

new years eve 1953253 1280


Hogy ez idén is így lesz-e, talán még a meteorológusok sem tudják, az azonban biztos, hogy utcabál lesz, csak egy kicsit másképpen, mint eddig. A sportcsarnok előtti parkolóban ugyanis ezúttal nem a megszokott partizenék csendülnek fel, hanem egy válogatás a diszkókorszak legnagyobb slágereiből DJ Lotters tolmácsolásával.
– Lesz egy sztárvendégünk is. DJ Lotters a 19 órás kezdéstől két órán át szórakoztat bennünket, majd 21 órától Curtis lép fel – tájékoztatott Szabó Renáta, az intézmény vezetője.
Ezt a műsort háromnegyed órával később tűzijáték követi, ami nélkül talán nem is lenne igazi egy előszilveszter. Amint arról a szervező informált, melegedő várja majd azokat, akik a bulizás közben mégis fáznának. Amúgy minden a régi, elsősorban a hangulat.