Helyi vállakozások

Írta:  2015.09.11.

Felhívás minden csatornaépítő, csatornaszerelő kerületi vállalkozás számára Tisztelet XVIII. kerületi Vállalkozó!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVIII. kerületi Tagszervezete olyan kerületi vállalkozók jelentkezését várja, akiknek a tevékenységi köre a csatornaépítés, csatornaszerelés. A Kamara azzal a céllal gyűjtené össze ebben a tevékenységben működő kerületi vállalkozásokat, hogy a Budapest XVIII. kerületben folyó csatornahálózat bővítés során a kerítésen belüli munkákra helyi vállalkozásokat tudjon javasolni.

A felhívás minden csatornaépítő, csatornaszerelő kerületi vállalkozás számára szól, az adatszolgáltatás kizárólag önkéntes alapon történik! Amennyiben szeretné, hogy az irodánkban érdeklődőknek az Ön vállalkozását kiajánljuk, úgy kérjük, szíveskedjen a Szolgáltató Irodánkkal a kapcsolatot felvenni, az alább megadott elérhetőségek egyikén!

A kerületi fejlesztések megvalósítását a helyi vállalkozások bevonásával kívánjuk elősegíteni. Számítunk Önre!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVIII. kerületi Tagszervezete a megadott adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény, valamint a gazdasági kamarákról szóló 1999. évi CXXI. Tv. rendelkezéseit betartva kezeli.

BKIK XVIII-XIX. kerületi Szolgáltató Iroda
Cím: 1185 Budapest, Üllői út 453.
Telefon: +36-1/290-2350
Mobil: +36-30/289-3029
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Munkatárs: Takács Imre


Eredményes partnerség a kamarával

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamaránál vezetett vállalkozó kivitelezői névjegyzékről
Az 1997. évi LXXVIII. Építési törvény 39. § (2) alapján üzletszerű gazdasági tevékenységként építőipari kivitelezési tevékenységet (a továbbiakban: vállalkozó kivitelezői tevékenység) az folytathat,

  • akinek az építőipari kivitelezői tevékenység a tevékenységi körei között szerepel, továbbá
  • kivitelezési tevékenységhez alkalmas székhellyel, illetve telephellyel rendelkezik,
  • aki rendelkezik az általa folytatott kivitelezési tevékenységi körének megfelelő szakképesítéssel, vagy legalább egy vele tagsági, alkalmazott, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló (pl.: megbízás) ilyen szakképesítéssel rendelkező szakmunkással és
  • aki az 1997. évi LXXVIII. Étv. 39/A § alapján az építési hatósági engedélyhez kötött tevékenységek folytatása esetén felelős műszaki vezetői feladatok ellátására alkalmas személyt alkalmazmunkaviszonyban, tagsági, vagy megbízási jogviszonyban.

Minden vállalkozó kivitelezői tevékenységet folytatni kívánó vállalkozás és egyéni vállalkozó kötelesaz erre irányuló szándékát a vállalkozó kivitelezői névjegyzéket vezető Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához bejelenteni. Köteles továbbá az EGT tagállamokból, a szabad szolgáltatásnyújtás jogával rendelkező valamennyi szolgáltató határon átnyúló szolgáltatásnyújtás keretében történő vállalkozó kivitelezői tevékenységét az MKIK -hoz bejelenteni.

Azon vállalkozások/vállalkozók, akik kivitelezői tevékenységüket 2009. október 1-je előtt már folytatták, illetve megkezdték, azok ezen bejelentésüket legkésőbb 2010. január 31-ig kötelesek megtenni. Azon vállalkozások/vállalkozók, akik kivitelezői tevékenységüket 2009. október 1-je után kezdik meg, azok bejelentésüket a kivitelezői tevékenység megkezdését követő, legkésőbb 5 munkanapon belül kötelesek megtenni.
A bejelentés módja:
Az elektronikus regisztrációs segítő szoftver segítségével az adatlapot ki kell tölteni, kinyomtatni, majd a cégszerű aláírás után postai úton be kell küldeni az MKIK Építésügyi Regisztrációs Iroda - 1054 Budapest, Szabadság tér 7. címre.
Számítógéppel nem rendelkező ügyfelek vagy az MKIK-nál, vagy a területi kamarák ügyfélszolgálatain ingyenesen beszerezhető, nyomdai úton előállított nyomtatvány kitöltése és cégszerű aláírása után, postai úton nyújthatják be regisztrációs kérelmüket az MKIK Építésügyi Regisztrációs Iroda 1054 Budapest, Szabadság tér 7. címre, vagy személyesen is benyújthatják valamennyi területi kereskedelmi és iparkamara ügyfélszolgálatán.

docLetöltés - Napló összesítő lap


Széchenyi kártya folyószámla ügyintézés a BKIK irodában

BKIK-Széchenyi Kártya Program