Tölcsért csinálhatunk a kezünkből

Írta:  G.A. 2018.11.28.

Generációk retrosztárjai lépnek a Pestszentimrei Sportkastély színpadára december 28-án.

Generációk retrosztárjai lépnek a Pestszentimrei Sportkastély színpadára december 28-án. A Retro Show garantáltan kikezdi majd a hangszálainkat, s a slágercunami egy nagy közös kórussá varázsolhatja a nagyérdeműt. Fogadjunk, hogy így lesz…

president

A 70–80–90-es évek legendáira gondolva színpadra lépnek a táncdalfesztiválok olyan ikonikus alakjai, mint Zalatnay Sarolta, valamint Korda György, az oldalán Balázs Klárival. Ott lesz a 80-as évek legendás Exotic zenekarának frontembere, Sipos F. Tamás is. A 90-es évek egyik legnépszerűbb popcsapata, a Kozmix szintén a show vendége lesz. Nem mindennapi eredmény felkerülni az amerikai Billboard Hot százas slágerlistájára. Mr. Presidentnek sikerült ez: egy nemzedék életérzését összegző Coco Jambo című dalával a 21. helyig tornázta fel magát 1996-ban. Ez a kultikus sláger is szerepel a műsorban.
Az est házigazdája DJ Lotters.
Fölöslegesnek tűnhet, ám bátorkodunk egy aprócska házi feladattal megterhelni a majdani nagyszámú hallgatóságot. Mire is gondolunk? Hát, a nagy slágerek szövegeinek átolvasására, így az együtt éneklés még tutibb lesz! Rövid ajánlati listánk: Tölcsért csinálok a kezemből, Mamma Maria, Nézz rám, tizedes, Trabanttal szállni élvezet, A házban – a Coco Jambo egyszerűnek tetsző szövegéről nem is szólva.