Ismét bringáztak és reggeliztek

Írta:  R.F. 2018.05.13.

Nem vitatható, hogy egyre népszerűbb az önkormányzat és a Magyar Kerékpáros Klub kezdeményezte és támogatta akció.

Nem vitatható, hogy egyre népszerűbb az önkormányzat és a Magyar Kerékpáros Klub kezdeményezte és támogatta akció, amely során „csak” annyi történik, hogy a munkába kerékpárral, netán rollerrel igyekvőket vendégül látják néhány finom – és egészséges – falatra, s baráti szóra.

DSC00136 copy
S hogy népszerű az akció, arra a legjobb példát a számok adják. A május 8-án megrendezett Bringás reggeli már az első fél órájában „csúcsot” döntött, hiszen harminc perc alatt ötvennél többen fogyasztották el, vagy vitték magukkal a finomságokat.

DSC00148 copy
Igen, azokat, mert a kakaós csiga, a Mars tej és kakaó sokak kedvenc reggeli étele és itala. A vitaminokat abban a több ládányi almában találhatták meg a vendégek, akik el is tettek néhányat a „mosolygósokból.”
Lévai István Zoltán, a kerület sportjáért felelős alpolgármester is részt vett a Bringás reggelin, s elmondta: az elmúlt évek bebizonyították, jó gondolat volt, hogy a Kossuth tér és a Thököly út sarkán, a kerület egyik legforgalmasabb részén lássák vendégül a bicikliseket, mert itt reggelenként mindig jelentős a forgalom, s nem csak az autókban ülők, de a két kereket választók miatt is.

DSC00172 copy