Lakossági tájékoztatás a szelektív hulladékgyűjtés módosulásáról

Írta:  2023.03.22.

 

 

 

FELHÍVÁS

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BKM Budapesti Közművek FKF Hulladékgazdálkodási Divíziója a hatékonyabb munkavégzés, a járművek optimális kihasználása, továbbá a károsanyag-kibocsátás és a fővárosi úthálózat terhelésének csökkentése, valamint a fenntartható, körforgásos hulladékgazdálkodásra való átállás érdekében járatátszervezést hajt végre, amely kizárólag a házhoz menő (lakossági) szelektív hulladékok begyűjtését érinti. Ennek részeként egyes budapesti címeken 2023. áprilistól változni fog a szelektív hulladék begyűjtésének napja. Az átszervezés kerületünkben a Liptáktelep, a Lónyaytelep, a Miklóstelep, a Bókaytelep, a Gloriett-telep és a Rendessytelep részeinek lakosságát érinti.

A változás a XVIII. kerületben, a fenti körzetekben közel 1200 ügyfelet érint. Az érintett ügyfeleinket néhány nappal a változás előtt értesítővel tájékoztatják, amelyeket az FKF munkatársai a postaládájukban helyeznek el.

Kérjük Önöket, hogy bármely, jelen felhívással kapcsolatos kérdés esetén a BKM Budapesti Közművek FKF Ügyfélszolgálatát keressék fel, ahol munkatársaik az alábbi elérhetőségek bármelyikén készséggel állnak az Önök rendelkezésére:

 

Telefon:                                             +36 1 700 7000
E-mail:                                               Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Személyes ügyfélszolgálatok:       Irodáink
Időpontfoglalás:                              FKF időpontfoglaló
Online ügyintézés
Honlap:                                             www.budapestikozmuvek.hu