Kicsiben kampányol az MSZP

Írta:  P.A. 2018.10.01.

Lakossági piknik sorozatának második állomásán, a Pöstyén téren várta az MSZP szimpatizánsait a párt XVIII. kerületi szervezete szeptember 29-én.

Lakossági piknik sorozatának második állomásán, a Pöstyén téren várta az MSZP szimpatizánsait a párt XVIII. kerületi szervezete szeptember 29-én. Az érdeklődők kötetlen formában beszélgethettek Kunhalmi Ágnes országgyűlési képviselővel, illetve a párt helyi képviselőivel.
A kitelepülés alkalmával szó volt egészségügyről, oktatásról, a kerületben épülő új logisztikai központtal kapcsolatban felmerült kérdésekről, valamint arról, hogy a felszállási eljárás megváltozása nyomán a XVIII. kerület jelentős részén a korábbiaknál sokkal nagyobb zajterhelés keletkezik a repülőgépek le- és felszállása miatt. A Szemeretelep kertvárosi jellegéből adódóan felvetődött az utcák forgalomcsillapításának, egyes helyeken fekvőrendőrök megépítésének a szükségessége is.
A találkozón, amely bográcsban főtt ebéddel ért véget, az Európai Ügyészséghez való csatlakozást követelő petíciót is alá lehetett írni. A tervek szerint a szocialista párt hasonló összejövetelt tart majd több más kerületi helyszínen is, abban a reményben, hogy a több kisebb rendezvénnyel több embert tudnak megszólítani a jövő évi európai parlamenti, illetve helyi önkormányzati választások előtt.

MSZP piknik 4