Számtalan nyári program a baptistáknál

Írta:  R.F. 2018.05.02.

A Háló Gyula vezette Pestszentimrei Baptista Gyülekezet minden évben színes nyári programokkal várja a felekezetükhöz tartozó híveket – sőt nem csak őket.



Május 12-én és 13-án előnyári lelkigyakorlatot tartanak középiskolásoknak a tahi baptista táborban. A két nap során lesz túrázás a Pilisben, lelkigyakorlatok a szabadban és a táborban, valamint elmélyült beszélgetések az életkérdésekről a gyülekezet lelkipásztoraival.

halo


Június 8–10. között a balatonföldvári Bethesda üdülőben családosok táborozhatnak. Hatvan embert várnak ide beszélgetésekre, játékokra, kirándulásokra s remélhetőleg már fürdőzésre is. A központi téma az egyén és a közösség viszonya a családban, a munkahelyen, az iskolában és a gyülekezetben.
Július első hetében szervezik meg Tahiban az általános és középiskolások nyári táborát. A több gyülekezetből érkező gyermekekkel és fiatalokkal pedagógusok, szakemberek és önkéntesek foglalkoznak majd.
A programból: bibliaköri tanítások korcsoportokban, szobánkénti és közös áhítatok, sok éneklés, reggeli torna, kreatív foglalkozások, kirándulások, sportolási lehetőség, koncertek, esténként tábortűz.
Augusztus 21–26. között ismét megnyílik Pestszentimrén a „habán udvar”, amelynek keretében közösségi és családi napokra várnak mindenkit. A baptista imaházban és a közösségi otthonban rendezett tematikus napok részeként lesz egészségnap, tudományok napja, a jövő generációjának napja és művészetek napja is.
Részletes program és jelentkezés az Életrevalók – Pestszentimrei Baptisták cím alatt a Facebookon.