Elemek szűrése dátum szerint: péntek, 03 október 2014
Sajtótájékoztatóval egybevont kötetlen beszélgetésre invitálta az érdeklődőket az LMP és az Ökopolisz Alapítvány október elsején a Zila Kávéház télikertjébe. Szó esett Budapest jövőjéről és a dél-pesti régióban rejlő lehetőségekről.
Kategória: Közélet
Vasárnap rendezvény miatt három utca lezárására lehet számitani a Bókay-kert környékén.
Kategória: Közélet
Két csúcstechnológiás altatógépet adott Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzatának nevében Ughy Attila polgármester, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet számára október első napján, az intézmény műtőjének előterében.
Kategória: Önkormányzat
Sikeresnek nem mondható sorozat után van a PLER-Budapest kézilabdacsapata.
Kategória: Sport
Régi szomszédok, barátok örültek a viszontlátásnak az Állami Lakótelepiek VII. Baráti Találkozóján. Az összejövetelen levetítettek egy, a közelmúltban elkészült különleges filmet is.
Kategória: Civil
Minden korosztály megtalálta a kedvére való programot a szeptember 21. és 28. között megrendezett XVI. Havanna Lakótelepi Napokon. A kikapcsolódás mellett a komoly témákra is jutott idő.
Kategória: Civil
A fővárosban a rendőrségen kívül a polgárőrcsoportok és a közterület-felügyelet munkatársai is őrködnek a közbiztonság fölött. Nincs ez másként a XVIII. kerületben sem.
Kategória: Önkormányzat
A XVIII. kerületi Kapocs utcai kiserdőben az önkormányzat megbízásából parkfelújítást végzett a Pilisi Parkerdő Zrt. A helyiek örömére új tűzrakó hely és pihenőhely épült, továbbá megújultak a sétautak.
Kategória: Önkormányzat
A zene világnapja alkalmából a Dohnányi Ernő Zeneiskola művésztanárai adtak hangversenyt október 1-jén a városháza dísztermében.
Kategória: Kultúra

Eseménynaptár

« Szeptember 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30