Elemek szűrése dátum szerint: hétfő, 27 február 2012
Aki ellátogatott február 25-én a IV. Országos Linedance és Country Fesztiválra, belekóstolhatott egy kis amerikai életérzésbe, és megnézhette, miként ropja 25 csapatnyi magyar cowgirl és cowboy a sortáncot a countryzenére.
Kategória: Kultúra
Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Múzeumsarok kiállítóteremben Az érettségi jegyében – A pestszentlőrinci középiskolák története című kiállítás, amelyet a PIHGY rendezett.
Kategória: Kultúra
Már a tavalyi évben jelentős felújításokat végeztek az önkormányzati üzemeltetésű intézményekben a XVIII. kerület új városgazdájának, a Városgazda 18 Nonprofit Zrt-nek a munkatársai.
Kategória: Önkormányzat
A kerület egyetlen dixieland-zenekarát nem csupán a szűkebb környezetében ismerik, bár itt lép fel a legtöbbször. Mint legutóbb is a Városházi Esték sorozat keretében, amikor a polgármesteri hivatal dísztermében adott koncertet. A Brass on Brass együttes pillanatok alatt jókedvet varázsolt az egyébként házasságkötésre használt „komoly” teremben…
Kategória: Kultúra
A Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészete 2011 októberében megkezdte a Kapocs utca és Kisfaludy utca közötti erdőszakasz fokozatos felújítását. A lakosság nemtetszését fejezte ki az üggyel kapcsolatban, mondván, elfogadhatatlan, hogy a kivágott fák helyére nem ültetnek újakat. A valóság azonban árnyaltabb ennél.
Kategória: Közélet
A MEOE Pestlőrinci Kutyakiképző Iskola az ország egyik legrégibb kutyakiképzője, még 1969-ben alapították. Itt szüntették be elsők között a szöges vagy az elektromos nyakörvvel való idomítást. Jelenleg átlagosan 20-30 ember hozza ide a kutyáját a megfelelő ember-állat kapcsolat kialakítása érdekében.
Kategória: Civil
Bár több kedvező hitellehetőséget is kínál ügyfeleinek a kerületi Vállalkozásfejlesztési Iroda, az érdeklődők a hitel helyett inkább a pályázati lehetőségek iránt érdeklődnek.
Kategória: Önkormányzat

Eseménynaptár

« Szeptember 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30