A hitelek helyett a pályázatokat keresik

Írta:  2012.02.27.
Bár több kedvező hitellehetőséget is kínál ügyfeleinek a kerületi Vállalkozásfejlesztési Iroda, az érdeklődők a hitel helyett inkább a pályázati lehetőségek iránt érdeklődnek.
– Ennek elsősorban az az oka, hogy az ügyfelek vagy nincsenek abban a helyzetben, hogy hitellel megterhelhessék az ingatlanukat, vagy a már meglévő hitelük mellé nem tudnak, vagy nem mernek vállalni egy újabbat – mondta Zsila Mónika, az iroda munkatársa.
A tavaly tavasszal létrehozott irodában az első néhány hónap során főleg a vállalkozások bővítéséhez, ingatlan vagy céges autó vásárlásához kerestek hitellehetőséget az ügyfelek. Ez mostanra megváltozott, de az érdeklődők száma folyamatosan növekszik.
– Ha a hitellehetőségek most nem is népszerűek, az mindenképpen pozitívum, hogy folyamatosan növekszik a Városgazda Kártya iránt érdeklődők és a regisztrálók száma – tette hozzá Zsila Mónika.
A kerületi lakosok és szolgáltatók számára a Vállalkozásfejlesztési Irodában is elérhető Városgazda Kártya program részletei. A csatlakozáshoz szükséges minden információ rendelkezésre áll, illetve a dokumentáció helyben is kitölthető.

www.bp18.hu/admin/index.php