Újabb PLER-vereség

Írta:  2011.05.06.
Nem tudni, hogy a fúzió körüli kérdőjelek mennyire játszanak szerepet a csapat teljesítményében, mindenesetre tény: a rájátszásban továbbra is képtelen győzni a PLER! Csapatunk ezúttal a Kecskemét ellen maradt alul, gyötrelmes második félidei végjátékának "köszönhetően"...
Bár nem titkolt győzelmi reményekkel vártuk a Kecskemét vendégszereplését, ezúttal is vert seregként jött le a pályáról a PLER kézilabdacsapata. Igaz, hogy az alapszakaszban egy döntetlen és egy vereség volt az egymás elleni mérleg, ám a Magyar Kupában sikerült kiejteni a "híres város" együttesét. Így hittünk abban, hogy végre megszerezhetjük első rájátszás-győzelmünket.
Csapatunk ennek megfelelően is kezdte a meccset. Általában nálunk volt az előny, igaz, elhúzni nem sikerült. Döntetlen állásnál vonultak pihenőre a csapatok.
A második játékrész eleje álomszerűen indult, hiszen három gólt szereztünk zsinórban, amelyre a Kecskemét nem tudott válaszolni. Talán túlontúl is megnyugodott némely PLER-játékos, mert játékunk "leült". A vendégek megérezték, hogy lehet keresni valójuk, és előbb felzárkóztak, majd kisvártatva a vezetést is átvették.
A végére teljesen szétesett a PLER játéka, így sajnos továbbra is várat magára csapatunk első rájátszás-sikere. Ez a vereség egyben azt is jelenti, hogy a PLER minden bizonnyal a 8. helyen zárja a 2010/2011-es bajnokságot.


Férfi kézilabda NB I - bajnoki rájátszás (5-8. helyért)

PLER KC - Kecskemét  29-33 (17-17)

A PLER KC legjobb dobói: Gazdag 7, Lendvay 6, Marczinkó 5.