Tavaszi élelmiszerosztás

Írta:  2015.04.24.
Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata évek óta kötelességének érzi, hogy támogassa, segítse a kerület idősebb polgárait, megkönnyítse mindennapi életüket. Ennek jegyében május 12. és 14. között ismét élelmiszerosztást szervez a 65 éven felüli lakosok részére.
 

A kerület idős polgárai tésztát, lisztet, olajat, kávét tartalmazó csomagot vehetnek át ezeken a napokon 9 és 17 óra között az alábbi helyszíneken:

1. Lőrinci Sportcsarnok (1185 Thököly út 5.)
2. Pestszentimrei Sportkastély (Kisfaludy u. 33/C)

Kérjük, hogy az élelmiszert lehetőleg a lakóhelyükhöz közelebb eső helyszínen vegyék át, az alábbi időbeosztás szerint:

– május 12., kedd: elsősorban azokat a 65 év fölöttieket várjuk, akik az év első harmadában, azaz januárban, februárban, márciusban vagy áprilisban születtek;
– május 13., szerda: elsősorban azokat a 65 év fölöttieket várjuk, akik az év második harmadában, azaz májusban, júniusban, júliusban vagy augusztusban születtek;
– május 14., csütörtök: elsősorban azokat a 65 év fölöttieket várjuk, akik az év harmadik harmadában, azaz szeptemberben, októberben, novemberben vagy decemberben születtek.

Kérjük továbbá, hogy az önkormányzati élelmiszercsomag átvételéhez hozza magával a kézhez kapott levél alján található nyilatkozatot kitöltve, valamint személyi igazolványát és lakcímkártyáját.

Szeretettel várjuk azokat a 65 évnél idősebb lakosokat is, akik nem kaptak értesítést, de állandó lakcímmel, illetve tartózkodási hellyel rendelkeznek a kerületben!

Fontos tudnivaló, hogy az élelmiszercsomag átvételére kizárólag május 12. és 14. között van lehetőség. Amennyiben személyesen nem tudja átvenni a csomagot, gondoskodjon két tanú aláírásával ellátott meghatalmazásról, hogy mindenképp át tudjuk azt adni.

Az élelmiszercsomag elszállításáról Önnek kell gondoskodnia!