Családias LMP-piknik a Halmierdőben

Írta:  2014.08.26.
Családias hangulatú pikniken találkozott támogatóival, aktivistáival a Lehet Más a Politika XVIII. kerületi szervezete.
Családias hangulatú pikniken találkozott támogatóival, aktivistáival a Lehet Más a Politika XVIII. kerületi szervezete. Az augusztus 22-re szervezett bográcsozáson részt vett Kassai Dániel a párt kerületi polgármesterjelöltje is.
A napsütéses időnek köszönhetően sokan jöttek gyerekkel, akik pillanatok alatt birtokba vették a halomi erdő Sas utcai bejáratánál lévő játszóteret. A szabadtűzön rotyogó friss lecsó mellé sör, és Székely Imre, a párt kerületi elnökének köszönhetően házi sütemények is kerültek.
A főváros több kerületéből is érkeztek vendégek. Perneczky László, újpesti képviselő rövid eligazítást is tartott az aktivistáknak, az önkormányzati választáshoz kapcsolódó ajánlások gyűjtésének mikéntjéről.
Kassai Dániel elmondta, hogy a családi piknik egyrészt a helyi támogatókkal való találkozást szolgálta, másrészt a 4K jelöltjeit is be tudták mutatni.
- A kerületben ugyan mind a 14 választási körzetben LMP-s jelölt indul, de számítunk a 4K-sok támogatására, úgy az ajánlatgyűjtés, mint a szavazássorán is – fogalmazott Kassai Dániel. – A mai piknik egyébként jellemző pártunk hétköznapi tevékenységére is, azaz kifejezi, hogy bárki csatlakozhat hozzánk, és hogy fontos számunkra a család. A családpolitikánk fontos részét képezi az a törekvés, hogy szeretnénk elérni, illetve ha lehetőséget kapunk rá, akkor mi magunk megteremteni annak lehetőségét, hogy az újszülöttek után minden anyuka egyszeri önkormányzati támogatásban részesüljön. Ez egyébként több fővárosi kerületben már működik.