Lássunk tisztán!

Írta:  2011.01.25.
A következő napokban Pestszentlőrinc és Pestszentimre valamennyi polgára egy tájékoztató füzetet kap, amely lényegében a kerület Fehér Könyvének tekinthető.

A tájékoztatóból kiderül, hogy hol tartunk, és hová akarunk eljutni. Lényegében egy helyzetértékelő kézikönyv, amely a pillanatnyi állapotok feltárása mellett egy jövőképet is felmutat a kerület polgárainak.
A kiadványban Ughy Attila polgármester nyílt levele mellett Lévai István Zoltán, Kucsák László és Csomó Tamás alpolgármesterek gondolatai is olvashatók, továbbá valamennyi új iroda vezetője valamint az önkormányzati bizottságok elnökei nyilatkoznak.
A tájékoztatóból megtudható, hogy az utóbbi hónapokban a pazarlást megszüntetve, az ésszerűbb működés érdekében milyen önkormányzati cégek jöttek létre, milyen változások történtek eddig, és milyen átalakítások következnek a közeljövőben.
„Tudjuk mit akarunk, és azt is tudjuk, hogyan juthatunk el a célokig. Ez a kiadvány pontosan bemutatja, hogy az új városvezetés milyen értékek mentén dolgozik, és milyen megoldásokkal próbál úrrá lenni a kerület mostoha állapotán” – foglalta össze a kiadvány mondanivalóját Lévai István Zoltán általános polgármester-helyettes.