Gyűlölködés helyett építkezés

Írta:  2010.10.10.
Nem hagyják szó nélkül az MSZP hazugságkampányát a XVIII. kerület polgárai. A plakátháborút indító baloldali megmozdulásra reagálva Kucsák László, a FIDESZ választókerületi elnöke a kerületi Polgárok Házában, január 30-án megtartott sajtótájékoztatóján a helyi FIDESZ nevében ítélte el a vádaskodást. Az országgyűlési képviselő kijelentette: „Pestszentlőrinc-Pestszentimre nem kér a gyűlöletkampányból!”

Az MSZP – az ország ügyének szolgálata helyett - január 20-án ’Magyarország ma’ elnevezéssel kampányt indított. A napokban megjelenő óriásplakátokon, szórólapokon eláraszt bennünket a verbális környezetszennyezés.
 

Az MSZP több tíz millió forintból finanszírozott kampánya másról sem szól, csak negatív hangulatkeltésről. Ez ma a Magyar Szocialista Párt. Rombolás és uszítás.


Az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber gyűlölettel teli világába.


Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből.


Ez a gyűlöletkampány pótcselekvés, plakátokkal akarják eltakarni saját sikertelenségüket. Ez a gyűlöletkampány az MSZP kudarca.


A szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból:

A XVIII. kerület ma sem kér a gyűlöletkeltésből.

A XVIII. kerület ma sem kér a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából.

A XVIII. kerület ma sem kér a minimálbér csökkentéséből.

 

Mi,  XVIII. kerületiek békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarunk.

Elutasítjuk a gyűlöletkeltés minden formáját!


Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott.

 

A FIDESZ eltökélt szándéka, hogy kivezesse az országot abból a súlyos válságból, melyet az előző kormányzat kényszerített ránk. Erőfeszítéseink kezdenek beérni, munkánk eredményét egyre többen érezhetik.


Hiszünk abban, hogy közös munkával és összefogással egy olyan országban élhetünk, mely biztonságot, lehetőséget és felemelkedést biztosít minden jó szándékú, magáért és a közösségért tenni akaró polgára számára.