Elemek szűrése dátum szerint: hétfő, 14 április 2014
Rejtelmek címmel önálló József Attila-estet adott Orosz Dávid színművész a költészet napja tiszteletére április 11-én a Kondor Béla Közösségi Házban.
Kategória: Kultúra
A Gulner iskola diákjai nagy lelkesedéssel készültek a költészet napja tiszteletére rendezett ünnepségre, amelyet a korábbiaktól eltérően nem az intézmény falai között rendeztek meg, hanem a városháza dísztermében.
Kategória: Kultúra
Az Egy pohár víz című verssel kezdődött a költészet napján a Szabó Lőrinc verseiből összeállított színielőadás a Pestszentimrei Közösségi Házban.
Kategória: Kultúra
Huller Ágoston kerületi képzőművész, az 5KOR Képzőművész Csoport egyik alapító tagja április 19-én tölti be 70. életévét. Ebből az alkalomból kérdeztük a pályájáról.
Kategória: Kultúra
Diákok és szülők éjszakája címmel nagy sikerű programot szervezett a Gloriett Általános és Sportiskola diákönkormányzata április 11-én az intézményben.
Kategória: Kultúra
Húsvéti alkotóműhelyt rendezett április 13-án a Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat Idősekért Fiatalokért Közalapítvány az Imre-házban. Piroslottak a hungarocell tojások, és megkezdődött a tojásvadászat.
Kategória: Kultúra
Önálló esttel állított emléket három inspiráló művésznek április 12-én Földes László a Rózsa Művelődési Ház színpadán. József Attila, Jim Morrison és Vlagyimir Viszockij versei és dalai csendültek fel.
Kategória: Kultúra
Befejezték az új, akadálymentes, illetve a vakok és gyengén látók biztonságosabb közlekedését is segítő gyalogátkelőhely kialakítását a Mikszáth Kálmán utca és az Üllői út találkozásánál.
Kategória: Önkormányzat
A Lions Klub Pestszentlőrinc Egyesület A zene mindenkié címmel jótékonysági kórushangversenyt rendez április 18-án 18 órakor a városháza dísztermében.
Kategória: Kultúra
A Vajk-sziget Általános Iskola diákjai, pedagógusok és szülők színvonalas műsorral ünnepelték meg április 11-én a költészet napját. A kultúrgálán verssel, prózával, zenével, dallal szerepeltek a diákok.
Kategória: Kultúra

Eseménynaptár

« Szeptember 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30