Rögtön jövök kedvezményes helyiségpályázat

Írta:  2015.09.19.

A fővárosi rögtön jövök program kertében kedvezményes helyiségbérleti pályázat került kiírásra a XVIII. és a XXI. kerületekben. Alább egy korábbi sajtóközlemény róla és csatolva minden pályázati dokumentum. Fontos lenne, hogy minél több helyi vállalkozáshoz eljusson a hír, és legyenek pályázók is. A kerület 3 db Üllői úti üzlethelyiségére lehet pályázni.
A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány szakmai közreműködésével üres üzlethelyiségek hosszú távú, kedvezményes bérlésére írt ki új szemléletű pályázatot Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és Csepel Önkormányzata a Rögtön jövök néven.. A pályázatok benyújtásának határideje 2014. szeptember 15.

A pályázat keretében mikro- kis- és középvállalkozások a kerületi önkormányzatok tulajdonában lévő utcai vagy udvari bejáratú, földszinti, jelenleg üresen álló, de hasznosítható helyiségeket vehetnek bérbe. A nyertes pályázóknak a kedvezményes konstrukció keretében az üzlethelyiségek használatához és a végezni kívánt tevékenység gyakorlásához szükséges anyagi ráfordításukat beszámítják a bérleti díjba. A nyertes vállalkozások az elvégzett felújítások költségét 3-5 éves időtartamra kötött szerződés keretében lakhatják le.
A pályázatok benyújtásának határideje 2014. szeptember 15. A jelentkezésnek nem feltétele, hogy a cég székhelye az adott kerületekben legyen.

A pályázat részletes feltételeit és a pályázható helyiségek címeit, felszereltségét, fekvését, adottságát, a felújítás körében elvégzendő munkák meghatározását és azok becsült költségét a pályázati kiírás tartalmazza. A pályázati kiírás és a pályázati űrlap letölthető a www.bvk.hu és a www.rogtonjovok.hu honlapokról, valamint az önkormányzatok honlapjairól: www.csepel.hu, www.bp18.hu/fooldal.

1. Kiíró:
Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata és Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata. A pályázat kiírásának kialakításában és a pályázat lebonyolításában szakmai támogató a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

2. A pályázat célja:
A XVIII. és XXI. kerületi Önkormányzat az utcai vagy udvari bejáratú, földszinti megüresedett, kihasználatlan, rendezetlen portállal a városképet rontó, nem lakás céljára szolgáló helyiségek hasznosítása érdekében, az ingatlanok hasznosítását célzó programot hirdet, amellyel a megszűnt funkciók újraéleszthetővé válnának.
A pályázat keretében a kerületi önkormányzatok tulajdonában lévő, jelenleg hasznosítatlan, de hasznosítható helyiségek bérbeadására kerül sor.

3. A pályázat jellege:
Nyílt, egyfordulós pályázat, amelynek célja a főváros területén lévő megüresedett, önkormányzati tulajdonú helyiségek hasznosításával a közösségi, közhasznú tevékenység fellendítésének elősegítése.

pdfLetöltés - Pályázati felhívás

docLetöltés - Pályázati lap

jpgLetöltés - Letölthető plakát

102 0