Nyári életmód tábor - pályázati felhívás

Írta:  2015.09.18.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

„Nyári életmód tábor”

szervezésére

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Képviselő-testülete Népjóléti Bizottsága 136/2015. (III.16.) számú NB határozatával pályázatot hirdet ”Nyári életmód tábor” szervezésére.

A pályázat célja: a kerületben élő, illetve tanuló 5-14 éves korú gyermekek egészségmegőrző, egészségfejlesztő és betegségmegelőző tevékenységének – a test és a szellem fejlődéséhez szükséges táplálkozás-, tisztálkodás-, mozgáskultúra életmód mintáinak bemutatása, átadása- személyre szóló fejlesztése, különös tekintettel a túlsúlyos, az anyagcsere-, légúti-asztmás vagy egyéb más betegségben szenvedő gyermekekre.

A pályázaton részt vehetnek: Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre területén működő óvodák, általános iskolák, iskola-egészségügyi ellátásban részt vevő egészségügyi szolgáltatók; a XVIII. kerületben tevékenykedő és a 2011. évi CLXXV. törvény hatálya alá tartozó civil szervezetek.

A részletes pályázati felhívás, a pályázati űrlapok letölthetők az Önkormányzat honlapjáról: www.bp18.hu „Nyári életmód tábor” cím alatt. Információt kérhető a 296-1357-es telefonszámon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A pályázatok benyújtási határideje: 2015. április 10. (péntek) 12 óra.

Az elbírálás határideje: 2015. június 1.

A pályázat eredményéről, az elnyert támogatási összegről az érintettek írásos értesítést kapnak.

docxLetöltés