ASP pályázat - Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Írta:  2018.11.07.

 

 

Szechenyi2020 logo

Kedvezményezett neve: Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata

Projekt címe: Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-00952

Szerződött támogatás mértéke és összege: 100% - 5.952.648.-Ft

Projekt befejezése: 2019.06.30.

 

A projekt rövid bemutatása

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez című felhívásra. A kerületi önkormányzat pályázata sikerese elbírálásban részesült, melynek köszönhetően 5.952.648.-Ft támogatásban részesültünk.

A projekt célja az adminisztratív terhek csökkentése, amely a szolgáltató közigazgatás szervezési feltételeinek fejlesztésén (szervezet-, szabályozás- és folyamatfejlesztés) és az elektronikus folyamatok fejlesztésén, szakrendszerek egységesítésén, fejlesztésén, szolgáltató képességének növelésén keresztül valósítható meg. A pályázat a magas szintű és korszerű (lakossági, államigazgatási és vállalkozások által használt) közigazgatási e-ügyintézési megoldások bevezetését támogatja.

Az elnyert támogatásból eszközbeszerzés, valamint az önkormányzati ASP központhoz történő csatlakozás valósul meg, az ehhez kapcsolód adminisztrációs és dokumentációs feladatokkal.

 

 

Szervező pestszentlorinc szentimre logo

Együttműködő Partnerek hugbc logo abud logo