A kormányhivatal a gyerekekért

Írta:  2014.12.21.
A Cipősdoboz akció keretében 43 karácsonyi ajándékcsomagot állítottak össze a kormányhivatal dolgozói nehezebb helyzetben lévő kerületi családok számára.

− Szakmai napot hívtunk össze, de megígérem, hogy szakmáról ma nem beszélünk – kezdte köszöntőjét Hodruszky Csaba, Budapest Főváros Kormányhivatala XVIII. Kerületi Hivatala hivatalvezetője a december 18-án rendezett karácsonyi ünnepségen. Szakmáról valóban csak annyiban volt szó, hogy a hivatalvezető néhány gondolattal összefoglalta azt a rövid időszakot, amely a kormányhivatal megalapítása óta eltelt. Mint fogalmazott, komoly szakmai kihívás volt a munka megszervezése, a hivatali rend kialakítása, a kollégák továbbképzése, de a munkaközösség minden akadályt kifogástalanul vett, a munka tehát folyamatosan zökkenőmentesen, az ügyfelek megelégedésére folyik.
Az ünnepségen Hodruszky Csaba hivatalvezetői dicsérő oklevelet adott át az egész évben kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársaknak. Ezt követően még egy ajándékozási ceremóniára került sor, ezúttal azonban a hivatal dolgozói adtak ajándékot: a felajánlásokból húsz rászoruló családnak számára állítottak össze tartósélelmiszer-csomagot, a Cipősdoboz akció keretében pedig 43 gyereknek küldtek ajándékcsomagot. Hogy mindez a legjobb helyre kerüljön, abban a Csibész Családvédelmi Központ munkatársai segítenek.
Az eseményt a Liederschatz Kórus műsora tette ünnepélyesebbé.