Indul a Bókay-kerti síszezon

Írta:  2015.09.17.
Akármennyire is szerettük a nyarat, eljött a szeptember, így küszöbön áll a Bókay-kerti strukturaváltás. A nyári sportokat felváltják a téliek, s egyre többen várják a kert síiskolájának a megnyitását, amelyről Kőszegi Jánost kérdeztük.
Akármennyire is szerettük a nyarat, eljött a szeptember, így küszöbön áll a Bókay-kerti strukturaváltás. A nyári sportokat felváltják a téliek, s egyre többen várják a kert síiskolájának a megnyitását, amelyről Kőszegi Jánost kérdeztük.
 


- Tavaly azt mondta, hogy egyre többen jönnek, nő az érdeklődés. Van-e már prognózisa az elkövetkező hónapokra?
- Van, s ez azt jelzi, hogy még többen akarnak lécet kötni, s megismerkedni a síeléssel.
- - Örömteli ez, de felvetődik a kérdés, hová, hogyan fér el az egyre több gyerek?

- - Nem jövünk zavarba, mert a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a ma már három kivilágítható lesikló pályával, s a három felvonóval Pestszentlőrinc büszkélkedhet a főváros legnagyobb sípályájával. A kitűnő minőségű, olasz gyártmányú műanyag burkolatnak köszönhetően a pálya egész évben üzemeltethető. A képzett sí- és snowboard-oktatókkal pedig teljes a „csábítás.”
- Vagyis?
-A tizenöt oktatónk csoportos és egyéni foglalkozással várja a tanulni vágyó kezdőket és haladókat. Lényeges, hogy valamennyi korosztályt. A 4 éveseket ugyanúgy, mint a seniorokat.
- Mikor indul a Bókay-kert sínagyüzem, s mely napokon lehet csúszni a pályákon?
- Egy kicsit még várni kell, de már csak bő két hetet.

A tanfolymok október 3-án és 4-én kezdődnek, a beiratkozások azonban már zajlanak. E hónapban szombatonként 9 és 14, szerdánként pedig 16 és 19 óra között várják a szakemberek az érdeklődőket. Lehetőség van magánórákra is, ezek a kiválasztott időpontra kérhetőek.
Lényeges, hogy hétköznaponként 8 és16 óra között kedvezményes csoportárakkal várják az érdeklődőket.
-A tanfolyamok pénzbe kerülnek. Lesz-e ingyenes oktatás?
- Igen, mert A „Lendületbe hozzuk „ programsorozat részeként, a kerületi felnőtt lakosok számára október 6.-ai és 7.-ei kezdéssel, 16 órától, 10 alkalmas, ingyenes tanfolyamot szervezünk.
keretes
Jelentkezés: a 30-575-3262-es számon, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
A megszerzett tudás sítúrák keretében, oktatók felügyelete mellett kamatoztathatják majd a tanulók, hazai és külföldi síterepeken. Bővebb információ : www.siiskola.com