Súlyos vereség a Cegléd ellen

Írta:  2014.11.16.
Nem várt vereséget szenvedett hazai pályán pénteken a PLER-Budapest kézilabdacsapata.
Nem várt vereséget szenvedett hazai pályán pénteken a PLER-Budapest kézilabdacsapata. A lőrinciek súlyos, tizennégygólos vereségbe szaladtak bele a Cegléd ellen, ami azt jelenti, hogy nem tudtak elébe kerülni az őket egy ponttal megelőző vidéki együttesnek.

Mondják, balszerencsés a 13-as szám… Nos, ez nagyon is vonatkozott Hutvágner István csapatára, mert pénteken, a 13. fordulóban az égvilágon semmi sem sikerült neki. Olyannyira nem, hogy már az első félidő közepére tetemes előnyt szerzett az alföldi gárda, jelezve: csoda kell(enne) ahhoz, hogy fordítson a PLER. Nem is sikerült, de még a mérkőzés szorosabbá tétele sem. A szünetre úgy bandukolhatott az öltözőbe a gárda, hogy sejthette: ez a meccs elment. Nyolcgólos volt ekkor a ceglédi előny, 20-12 volt az állás – oda…
A vesszőfutás, a „semmi sem sikerül”-mérkőzés a második játékrészben is folytatódott, pedig aki követte a Hutvágner-fiúk e találkozóra való felkészülését, az láthatta azt is, hogy az edzéseken mindenki mindent megtett a két pontért.
Nos, egy sem lett belőle, mert a bénultság a második harminc percben is folytatódott. Ezek után nem is volt csodálkoznivaló azon, hogy a Cegléd végül tizennégy góllal győzte a csapatunkat. Pedig nagyon kellettek volna a pontok, hiszen a rájátszásban valamennyire szükség van. Lenne…
Persze, most már fölösleges búslakodni ezen, inkább előre kell nézni. Előre, mert szerdán újabb „négypontos” ellenféllel, az Orosházával kell megküzdeni, újfent hazai pályán. Hutvágner Istvánnak talán nem is kézilabda- szakembernek, jóval inkább pedagógusnak és pszichológusnak kell lennie az elkövetkező napokban ahhoz, hogy a fiai sikerrel vegyék fel a küzdelmet az Orosháza ellen.
PLER-Budapest–Cegléd 25-39 (12-20).