Megtört a jég, PLER-győzelem a Komló ellen!

Írta:  2014.10.12.
Nyolc keserves és vereséget hozó mérkőzés után végre megtört a jég, s nyerni tudott a PLER-Budapest kézilabdacsapata.
Nyolc keserves és vereséget hozó mérkőzés után végre megtört a jég, s nyerni tudott a PLER-Budapest kézilabdacsapata. Igaz, nem az elitkörbe igyekvő ellenféllel szemben, de a lényeg, hogy a fiatal csapat végre megérezhette, milyen is az, amikor győztes meccs után fújja le a bíró a találkozót.

Szerdán este a Lőrinci Sportcsarnokban az NB I újoncával, a Komlóval mérkőzött Hutvágner István gárdája, s magabiztos, tízgólos sikert elérve jelezte: ha nem is éppen időben, de megkezdte a felzárkózást, s igyekszik megteremteni az alapját annak, hogy minél több ponttal várhassa majd az alapszakasz után a rájátszást.
A mérkőzésen egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy melyik csapat lehet boldog a két félidő után. A lőrinciek már az első 30 perc után nyolc góllal vezettek, ami jelezte a végső sikert is. Így is történt, mert a második játékrészben is „nálunk volt a laszti”, s az történt, amit a PLER-fiúk akartak.
Nem is maradt el a vastag siker, a mieink tízgólos győzelmet arattak a vidéki együttessel szemben.
Persze, tudnivaló, hogy ez amolyan kötelező győzelem volt, a Komlónál jószerivel csak nehezebb ellenfelek következnek.
Mint például a jövő hét péntekén, amikor Mezőkövesden kell bizonyítania a Hutvágner-fiúknak, hogy méltóak az NB I-es tagságra.
PLER-Budapest–Komló 36-26 (18-10).