Újabb győzelem, lendületben a csapat

Írta:  2014.05.12.
Pénteken este újabb rájátszás-mérkőzést nyert meg a PLER-Budapest kézilabdacsapata. A lőrinciek ezúttal a Cegléd ellen léptek pályára s nagy csata után nyertek két góllal, 36-34-re.
Mint az összes meccs, ez is fontos volt a zöld-feketéknek, ugyanis minden pontra szükség van ahhoz, hogy Hutvágner István csapata elérje a célját, az együttese bent maradjon az első osztályban. Nos, pénteken újabb lépést tett a gárda efelé.

A Cegléd elleni találkozó jól indult, vezetett a hazai csapat, ám a félidő közepén utolérték őket a vidékiek. Olyannyira nem ment ebben a periódusban a csapatunknak, hogy a szünetben egygólos (17-16-os) vendégvezetés mellett vonulhattak az öltözőbe a felek.
A második félidőnek is minden perce kiélezett volt. A sikert végül a jobb erőnlét, a jobb egyéni teljesítmények (elsősorban Marczinkó volt dicsérhető), s a helyzetek jobb kihasználása hozta meg. A végeredmény 36-34 a PLER javára, ami azt is jelenti, hogy a kerületi gárda folytatja a jó sorozatát (négy győzelem és egy döntetlen, zsinórban), s minden esélye megvan arra, hogy az ősztől is a legjobbak között folytathassa a szereplést.
A következő ellenfél – szerdán – a Győr lesz, idegenben.

PLR-Budapest–Cegléd 36-34 (16-17)