Megint lesz kertmozi

Írta:  2014.06.23.
Negyedik alkalommal rendez nyári szabadtéri vetítéseket a Bókay-kertben a Madách Filmklub. A vetítéssorozat július 19-én kezdődik.
Negyedik alkalommal rendez nyári szabadtéri vetítéseket a Bókay-kertben a Madách Filmklub. Kardos Gábor és barátai 2005 óta tekintik küldetésüknek, hogy a hagyományos közösségi mozizás élményét visszacsenjék a kerületbe. A nyári vetítéssorozattal a kertmozik hangulatát idézik.

A vetítéseket július 19-tól négy héten át vasárnaponként 20.30-as kezdettel tartják. Július 19-én az Egy csodálatos elme című Oscar-díjas filmre várják a közönséget, július 26-án a Ron Howard rendezte Túl az Óperencián című romantikus filmeposz kerül vetítésre. Augusztus 2-án Morgen Freeman főszereplésével a Monte Wildhorn csodálatos nyara című remek hangulatú filmet láthatják az érdeklődők. Augusztus 9-én az igaz nagy klasszikus, a Korda testvérek, Bíró Lajos és Rózsa Miklós miatt jelentős mértékben magyar kötődésű A bagdadi tolvaj című örökbecsű kalandfilm kerül vászonra. A vetítések ingyenesek!