Olcsó önkormányzati táborok – segítség a kerületi szülőknek

2023.05.31.

 

4 500 Ft/fő/hét – a 18. kerületi lakcímmel rendelkező általános iskolás gyermekek részére ennyi pénzért napi háromszori étkezést, illetve táborhasználatot biztosítanak pedagógusok és szakemberek felügyelete mellett.

 

Az iskolai szünetben sok ezer kerületi szülő, család életét tették könnyebbé már korábban is a napközis nyári táborok. Ezt a nagyon kedvező táboroztatási lehetőséget idén is igénybe vehetik.

 

Táborok, heti turnusok helyszínei és időtartamai: 

  • Bókay-kert (1181 Budapest, Szélmalom u. 33.) - 2023. június 26. - augusztus 18.
  • Pestszentimrei Ady Endre Általános Iskola (1188 Ady Endre u. 46.-50.) - 2023. június 26. - július 21.

 

Tábor igénybevételének feltételei:

 - docxhiánytalanul és valós adatokkal kitöltött jelentkezési lap

 - docxhiánytalanul és valós adatokkal kitöltött egészségügyi nyilatkozat,

- docxalapraj/szakraj szolgáltatási díjának megfizetése,

- docxHázirend betartása, mely hozzáférhető a befizetés és a tábor helyszínén.

docxRészletes tájékoztató >>>

Az alaprajok mellett a lehetőség nyílik beíratni a táborozókat szakrajokba is (többek közt úszás, labdarúgás, tenisz, zumba, legó, kézműves - ezekről a letölthető tájékoztatóból tudhattok meg minden részletet). A docxszakrajokért külön fizetni kell, heti 4500-6000 Ft körüli díjakat számolnak fel, attól függően, hogy milyen szakrajra szeretnénk járatni a gyermeket.

 

Befizetések időpontjai és helyszíne

Az alap- és szakrajba a befizetésekre keddi napokon van lehetőség 2023. június 6-tól augusztus 8-ig a Bókay-kertben 8:00 és 18:00 óra között. Táblák jelzik majd a kertben a pontos helyszínt.

Befizetési napokon bármennyi turnust ki lehet fizetni készpénzben vagy bankkártyával.  Szakraji befizetésre csak készpénzben van lehetőség!

 

További információ, tájékoztatás

Tábornyitás előtt munkanapokon 8:00-17:00 óra között a +36-20-485-35-09 telefonszámon és a szakrajok szervezőitől az általuk feltüntetett elérhetőségen kérhető.

A 18. kerületi Önkormányzat jelentős anyagi támogatást nyújt a táborozó gyermekek ellátására, idén ez az összeg 35 millió forint. A támogatással szeretné megkönnyíteni a szülők nyári időbeosztását, a gyermekek biztonságos, szakszerű és élményekben gazdag felügyeletét.

 

Kik táborozhatnak a kedvezményes, 4 500 Ft-os heti díjért?

A kerületi lakcímmel rendelkező általános iskolások. Az Önkormányzat fenntartásában lévő költségvetési szerveknél, gazdasági társaságokban dolgozó közalkalmazottak, köztisztviselők és munkavállalók kerületi lakcímmel nem rendelkező gyermekei szintén kedvezményesen táborozhatnak.

A Polgármesteri Hivatal jegyzői hatáskörben meghozott végleges hátrányos helyzetet/halmozottan hátrányos helyzetet megállapító határozatával rendelkező gyermekek térítésmentesen vehetnek részt a táborban.

Kerületi lakcímmel nem rendelkező gyermek részére 20 000 Ft/hét a táborozás díja.