Fontos információk az utalványosztással kapcsolatban

2022.11.30.

 Nagyon sok kérdés, észrevétel érkezett az Önkormányzat ügyfélszolgálatához a jövő heti utalványosztással kapcsolatban. Ezeket igyekszünk most tisztázni, mindenki megnyugtatására:


BÁRHOL ÁTVEHETŐ:

Az utalványok a három megadott helyszín bármelyikén átvehetők december 5 és hét között, tehát nem feltétlenül szükséges a legközelebbi helyszínre menni, ha ott sokan vannak.


NEM KELL MEGHATALMAZÁS:

Az utalványokat az eredeti címzett aláírásával ellátott levél ellenében is átadjuk, ha tehát valaki nem tud személyesen elmenni az utalványért, az általa aláírt levelet elfogadják kollégáink. Kérje meg szomszédját, családtagját, hogy vegye át Ön helyett az utalványt, de az Ön által aláírt levelet mindenképp hozza magával.


HELYSZÍNEK PONTOSAN:

• Martinovics tér – füves terület, a szabadtéri színpad mellett

• Havanna lakótelep - a Kondor Művház előtt lévő betonozott terület

• Pestszentimre Agóra – a gyermekorvosi rendelő előtti terület (Nemes utca 22, a katolikus plébániával szemben)

 

IDŐPONTOK:

• December 5. hétfő, 09.00-16.00 Martinovics tér

• December 6-7. kedd-szerda 09.00-16.00 Havanna lakótelep

• December 8-9. csütörtök-péntek Pestszentimre Agóra

 

SOKAN LESZNEK?

Ez Önöktől is függ. A korábbi csomagosztások tapasztalata az, hogy sokan, attól való félelmükben, hogy elfogy az utalvány, már korán reggel elmennek átvenni, ami miatt a reggeli, délelőtti időszakban sorok alakulnak ki. Erre azonban semmi szükség. Elegendő utalvány van, nem fog elfogyni, mindenkinek jut, aki jogosult rá.

MENNYIT KELL VÁRNI?

Az ügyintézés pár másodpercet vesz igénybe. Készítse elő az aláírt levelet, kollégánk beolvassa a rajta levő vonalkódot, hogy elvégezze az utalvány átvételének rögzítését, Ön megkapja az utalványt és kész is.