Városgazda-ügyfélszolgálat az ünnepek alatt is

Írta:  2014.11.28.
A karácsonyi és a szilveszteri időszakban bezár, de folyamatos ügyeletet tart a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. központi ügyfélszolgálata.
– Előbb technikai okokból december 17-én, szerdán egy napra bezárunk, majd csütörtökön és pénteken normál nyitva tartással ügyeleti ügyfélszolgálat lesz a Baross utca 7. szám alatti irodában – tájékoztatott Vargáné Gedei Anikó, a Városgazda Zrt. ügyfélszolgálati osztályvezetője. – Ezt követően az iroda december 22. és január 4. között zárva lesz. Január 5-én nyitunk ki újra, de ezen a napon az évváltás miatt a pénztár csak délután tart nyitva.

A téli szünetben munkanapokon a 297-0799-es és a 06-30-549-6922-es telefonszámon fogadja a bejelentéseket az ügyeletes.
– Ha sürgős cselekvést igénylő bejelentés érkezik, akkor természetesen a Városgazda téli intézkedési tervének megfelelően tudunk reagálni. Legyen szó akár beszakadt úttestről, veszélyes faágról vagy bármiről, ami azonnali beavatkozást igényel, az ügyeletes brigád ki tud vonulni. Ugyanígy, ha például a Budapesti Közlekedési Központ hatáskörébe tartozó bejelentés érkezik, akkor továbbítjuk a panaszt. Munkaidőn kívül és ünnepnapokon a diszpécserszolgálat várja a bejelentéseket, és sürgős, balesetveszélyes helyzetben intézkednek – mondta Vargáné Gedei Anikó. – Az ügyeleti rendszerben az intézményekben bekövetkező hibák elhárítására berendezkedett gyorsszolgálat és a közterületi problémákat megoldó csapat is készen áll.