Decathlon sport- és gyereknap 

Írta:  R.F. 2018.05.23.

 

Meg lehetett volna jósolni, hogy akárcsak az elmúlt években, ezúttal is elsöprő sikere lesz a soroksári Decathlon Sportáruház által szervezett sport- és gyereknapnak.

Részben azért volt biztos a siker, mert tavasszal sokkal többen és jóval könnyebben fordulnak az emberek a mozgás, a sport felé (jó volna így tenni valamennyi évszakban…), részben azért, mert a soroksári Decathlon mindig jó programokkal várja a gyerekeket, a fiatalokat.

VAA 8549 copy
Az amúgy is forgalmas helyen a nyüzsgést május 19-én tovább fokozta az a sok-sok gyermek és család, amelyek határozott céllal érkeztek, vagy egyszerűen nézelődés vagy vásárlás végett jártak az áruházban vagy annak környékén. Az egész napos rendezvényt amolyan kedvcsináló sportágválasztónak is fel lehetett fogni, azzal a különbséggel, hogy Soroksáron valóban csak „lájtosan” vezették be a szervezők az érdeklődő gyerekeket a sportágak titkaiba. Mint általában, ezúttal is a küzdősportokat övezte a legnagyobb érdeklődés. Ezek standjainál és sátrainál voltak a legtöbben, szinte elfogyhatatlanul.

VAA 8520 copy
Az áruház egyik vezetője, Bai István elmondta: azt tartják a legfontosabbnak, hogy évről évre bővítsék a bemutatott és választható sportágak körét, mert számukra az esemény sikere attól függ, hogy mennyien kezdenek el sportolni a Decathlon sport- és gyereknapon látottak hatására.
Azt, hogy végül mennyien kaptak kedvet valamelyik sportághoz, nem tudjuk, de az látható volt, hogy ebben az évben is nagyon sikeres volt a rendezvény.

VAA 8527 copy