Az európai és a magyar értékrendet kell megvédeni

Írta:  P.A. 2016.09.19.

Az október 2-i, kötelező betelepítési kvóta-ellenes népszavazáshoz kapcsolódva beszélt a különböző vallású és kultúrájú párhuzamos társadalmak okozta problémákról Georg Spöttle a Polgárok Házában.

A Kucsák László országgyűlési képviselő által szervezett és moderált szeptember 15-i fórumon a biztonsági szakember a katonaként és rendőrként szerzett személyes élményeiből merített, illetve a közelmúlt terrorcselekményeit, és a migránsok által elkövetett egyéb bűneseteket kommentálta.
- Magyarországon élő külföldiként fontosnak tartom, hogy tájékoztassam a magyarokat arról, hogy milyen hátulütői vannak a nagy hullámban érkező, teljesen kontrollálatlan migrációnak – fogalmazott a magyar származású, és 10 éve már Magyarországon élő Georg Spöttle. – Tavaly Németországba 2,1 millió bevándorló érkezett, és idén is közeledik ehhez a migránsok száma. Olyan emberek, akikről nem tudjuk, honnan és milyen motivációval jönnek. Látjuk, hogy hány migránsból lett terrorista, és hogy egy éven belül 300 ember vált a terrorizmus áldozatává.

unnamed 1 copy copy
A szakember németországi példákon keresztül mutatta be, hogy miként hatott az ellenőrizetlen bevándorlás a bűnözésre, mennyivel romlottak a bűnügyi statisztikák. Arról is beszélt, hogy számos német városban léteznek olyan kerületek, ahová helyi lakos már egyáltalán nem, és a rendőrök is csak teljes védelmi felszerelésben és csak csoportosan léphetnek be.
- Fontos tudni, hogy a terroristák jelentős része rendkívül alacsonyan iskolázott, és szinte mindegyikük fiatal kora óta börtönviselt. Többnyire a börtönévek alatt, ugyancsak elítélt, műveltebb vezető típusú szélsőségesek radikalizálják őket. Minden bajért, a saját szegénységükért és rossz sorsukért is kizárólag a nyugati keresztény társadalmat teszik felelőssé, amin bosszút kell állni. Az európai nőket a migránsok prostituáltnak tartják, és úgy is kezelik. Ez is a neveltetésük része, ebben a hitben nőnek fel, és ezt semmi sem változtatja meg – fogalmazott Georg Spöttle.
Tapasztalatai szerint a migránsok milliói egy párhuzamos világban élnek, saját nyelvükkel, vallási és gazdasági berendezkedésükkel.
- Elutasítják például Németország, de valamennyi európai társadalom értékrendjét. Ettől kell Magyarországot megkímélni.
A fórumon Kucsák László felszólított mindenkit, hogy a demokrácia jegyében éljen a szavazati jogával október 2-án.
- Azért is indokolt így tenni, mert fontos, hogy a megkérdezésünk nélkül ne születhessen az Európai Unióban olyan döntés, ami szembe megy a magyar lakosság többségi álláspontjával. A magyar társadalom nem kerülhető meg. Szavazzunk nemmel a kényszerbetelepítés és a kötelező kvóták ellen – mondta Kucsák László.