Tájékoztató felhívás-Termékház hálózat létrehozására

Írta:  2011.10.07.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVIII. kerületi Tagcsoportja  "A kerületiek a kerületiekért" célkitűzés alapján elő kívánja segíteni a kerületben előállított termékek és a kerületben működő szolgáltatások megismertetését, kínálatát a lakosság körében.Ezért létre kívánunk hozni "Termékház hálózatot". Várjuk mindazon kerületünkben tevékenykedő egyéni és társas vállalkozás jelentkezését, aki együttműködne e hálózaton belül a magyar áruk kerületi és térségi, minél jobb megismerésének, elérhetőségének kialakításában.

Kérjük a jelentkezőket szíveskedjenek megadni elérhetőségeik mellett termékeikre, illetve szolgáltatásaikra vonatkozó információkat is, a kerületi Tagcsoport Irodájának címére.

Bővebb tájékoztatás a BKIK kerületi Tagcsoportjának irodájában, illetve az alábbi elérhetőségeken kapható: 

            BKIK XVIII. kerületi Tagcsoport 1183. Budapest, Üllői út 592.

            Tel/fax: 290-2350

            Irodavezető: Bokros Tamásné (Ari)     Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

            Honlap: www.18bkik.hu

            Pintér Béla alelnök 06-30-327-5974    Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.