XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre 72/A számú szabályozási tervének felülvizsgálata

Írta:  2015.06.16.

Tisztelt Lakosság!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata felül kívánja vizsgálni az Alacskai út (gyáli Határ út) - Szántás utca - Kerékvágás utca - Boronás utca által határolt területre vonatkozó szabályozási tervet.

A hatályos szabályozási terv az Alacskai út meghosszabbításában lévő gyáli Határ út szélesítését írja elő, aminek következtében az Alacskai út mentén fekvő telkek jelentős területveszteséget szenvednek. A szabályozás szükségessége, illetve mértéke felülvizsgálatra szorul, a szabályozás 2007. évi elfogadása óta bekövetkezett változások tükrében.

Az új tervvel kapcsolatos lakossági vélemény nyilvánítására a szabályozási terv módosításának véleményezési szakaszában, a partnerségi egyeztetés keretében kerül sor. A véleményezési dokumentum a www.bp18.hu oldal Hirdetményei között, valamint a Főépítészi csoport oldaláról, a http://www.bp18.hu/foepiteszi_munkacsoport címen érhető el. Kérjük, hogy a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló, 4/2014. (III.14.) önkormányzati rendelet 3. § alapján, fogalmazzák meg a szabályozási terv módosításával kapcsolatos véleményüket és észrevételeiket, amit elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre juttathatnak el. A vélemények és észrevételek megküldésének határideje 2015. július 24.