Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó (2023., 2022., 2019., 2018., 2017., 2016.)

Írta:  2015.09.21.

2023.

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata Közművelődési és Sport Közalapítványa pályázatot hirdet a „Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó 2023.” programjainak támogatására  (A pályázatok beérkezésének határideje: 2023. április 28.)

Pályázati felhívás: pdfLetöltés
Jelentkezési lap: docxLetöltés

 

 

 

2022.

Pályázati felhívás: Letöltés

 

2019.

 

A Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata Közművelődési és Sport Közalapítványa pályázatot hirdet a „Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó 2019.” programjainak támogatására. (A pályázatok beérkezésének határideje: 2019. március 22.)

pdfLetöltés - Pályázati felhívás
docxLetöltés - Jelentkezési lap
docxLetöltés - Motivációs levél

 

 

 

 


2018.
A Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata Közművelődési és Sport Közalapítványa pályázatot hirdet a 2018. évi Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó programjainak támogatására. (A pályázatok beérkezésének határideje: 20178. április 4.)
pdfLetöltés - Pályázati felhívás
docxLetöltés - Jelentkezési lap

 

pdfKÖZLEMÉNY

 

2017.
A Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata Közművelődési és Sport Közalapítványa pályázatot hirdet a 2017. évi Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó programjainak támogatására. (A pályázatok beérkezésének határideje: 2017. április 20.)

pdfLetöltés - Pályázati felhívás
docLetöltés - Jelentkezési lap

pdfLetöltés -Határozat


 

2016.

A Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata Közművelődési és Sport Közalapítványa pályázatot hirdet a 2016. évi Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó programjainak támogatására. (A pályázatok beérkezésének határideje: 2016. április 8.)

pdfLetöltés - Pályázati kiírás

docLetöltés - Jelentkezési lap


 


2015.

A Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata Közművelődési és Sport Közalapítványa pályázatot hirdet a 2015. évi Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó programjainak támogatására. (A pályázatok beérkezésének határideje: 2015. április 10.)

pdfLetöltés - Pályázati felhívás

docLetöltés - Jelentkezési lap


2014.

A Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata Közművelődési és Sport Közalapítványa pályázatot hirdet a 2014. évi Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó programjainak támogatására

A pályázat célja:
2014. évi Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó programjai színvonalas megrendezésének segítése. (Képző- és iparművészet, fotóművészet, tánc-dráma, filmművészet, versmondás, hagyományőrzés.)
A rendezvény sorozaton belüli művészeti programok anyagi forrásainak célirányos kiegészítése.

A támogatás forrása:
a Közművelődési és Sport Közalapítvány által e célra elkülönített 2.500.000 Ft.

A támogatás megvalósításának helyszínének a XVIII. kerület határain belül kell megtörténnie.

Pályázhatnak:
A hivatalosan bejegyzett kerületi székhelyű civil szervezetek és intézmények.

A pályázat leírása:
A programsorozatban résztvevő intézmények, szervezetek meglévő forrásainak kiegészítésével a meghirdetett országos szintű versenyek, előadások megrendezésének segítése. A magas minőségi, szakmai követelmények biztosítása, melynek megvalósítása esetén a kerület oktatási-, kulturális-, művészeti életéről pozitív képet sugároz a rendezvénysorozat.
Ennek érdekében a közalapítvány lehetőségeihez mérten olyan kezdeményezéseket támogat, amelyek a rendezvények magas színvonalú megrendezéséhez hozzájárulnak. (Pl.: előadók meghívása, zsűri felkérése, kísérő programok megrendezése, reklámanyagok, szállítás stb.)
A közalapítvány étkezési, utazási és szállásdíj hozzájárulást nem támogat.

A kitöltött pályázati jelentkezési laphoz mellékelni kell egy rövid, maximum 20 soros (12-es betűméret) motivációs leírást, mely bemutatja a rendezvény célját, a támogatandó területet, a támogatás felhasználását.
Mellékelje az adott program vázlatos gazdasági tervét (az önrész és a pályázott összeg felhasználását).

A nyertes pályázóval Támogatási szerződést kötünk.

A program lebonyolításának határideje: 2014. február 4.-június 13.

A pénzügyi elszámolás határideje:2014. június 27.

A pályázat kiírója a győztes pályázókat értesíti, az önkormányzat honlapján nyilvánossá teszi a döntést.  

A pályázatok beérkezésének határideje: 2014. március 28.

A pályázatok elbírálásának időpontja: 2014. április 8.

A szerződések megkötése a nyertes pályázókkal: 2014. április 9-11.
A pályázat kiírója vállalja, hogy a nyertes pályázatokon résztvevő intézmények számlájára legkésőbb 2014. április 25-ig az elnyert összeget átutalja.

A pályázatokat elektronikus formában a következő címre kérjük mellékletként (csatolt fájlként) elküldeni: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük az e-mail tárgyához írják be:   Gyermek_es_Ifj_Muv_Tal_A PÁLYÁZÓ NEVE

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata
Közművelődési és Sport Közalapítványának Kuratóriuma

docLetöltés - Jelentkezési lap

Támogatásban, illetve ösztöndíjban részesül:   pdf>>


2013.

A Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzata Közművelődési és Sport Közalapítványa pályázatot hirdet a 2013. évi Gyermek és Ifjúsági Művészeti Találkozó programjainak támogatására.

docLetöltés - Pályázati felhívás

docLetöltés - Pályázati jelentkezési lap