Art’s Harmony Szabad Művészeti Társaság

Korhű jelmezes művészeti műsorok: komplex előadások zenével, szöveggel, pantomimmal, tánccal, énekmondóval, gladiátor/haditorna bemutatóval. Római, barokk, reneszánsz, rokokó és más stílusú zenei műsorok.

-         Magyar Tudományos Akadémia Néprajzi Kutatóintézettel 2004 óta több projectben is együttműködtünk.

-         Magyar Katolikus Rádió részére 2004 óta rendszeresen szerkesztünk műsort

-         Kamaraegyüttesek: középkori és reneszánsz énekes, illetve hangszeres zene; barokk triószonáták és kantáták; vonós- és fuvolástrió; népszerű Mozart operaátiratok; Mozart, Rossini és más híres zeneszerzők művei; vonósnégyes; klasszikus, romantikus és impresszionista összeállítások, kamarazenekari művek.

-         Art’s Harmony Tangó Táncszínház előadásai

Eltérően a hagyományos tangó show-któl a műsorok koreográfiai különböző történeteket mesélek el.

-         Pivics – Pillanat Virágai Csoport – zene, tánc, multimédia, improvizáció

-         Moment Art Produkciók (Zene & Homokanimáció): zenei- és képzőművészeti műsorok, amelyek népszerű zenei válogatással és élőben játszódó homokanimáció együttesével születnek. /Homokgrafika: Cakó Ferenc/

-         Gyermekműsorok: gazdag programok gyermekeknek zenével és mesével.

-         Multimédia: Újszerű ma még, hogy az előadásainkat vetített képekkel kísérjük – accompagnato visualis. A képek olykor csak hangulatébresztő fényjelenségként jelennek meg, máskor az adott tartalmat mesélik el egy újabb jelképsík segítségével, harmadik esetben pedig a zenével versenyre kelve a „zene-képiség concert grosso”-ját nyújtjuk a közönségnek.

„Arccal a világ felé…” programsorozat: Magyarország területén élő fogyatékos, hátrányos helyzetű fiatalok társadalmi integrációja, az egészséges környezethez való közeledésük elősegítése.

 

További információk

  • Vezető: Bartha Katalin
  • A szervezet jogi formája: közhasznú egyesület
  • Az alakulás éve: 1996
  • Adószám: 18083024-1-41
  • Számlaszám: 11712004-29904673
  • Cím: 1029 Budapest, Csongor u. 39.
  • Telefon: +36-20-967-80-11
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.