ASP pályázat - Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

Írta:  2018.11.07.

 

 

Szechenyi2020 logo

Kedvezményezett neve: Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata

Projekt címe: Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata ASP központhoz való csatlakozása

KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-00952

Szerződött támogatás mértéke és összege: 100% - 5.952.648.-Ft

Projekt befejezése: 2019.06.30.

 

A projekt rövid bemutatása

Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata 2017 márciusában nyújtotta be pályázatát a KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16 Csatlakozási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez című felhívásra. A kerületi önkormányzat pályázata sikerese elbírálásban részesült, melynek köszönhetően 5.952.648.-Ft támogatásban részesültünk.

A projekt célja az adminisztratív terhek csökkentése, amely a szolgáltató közigazgatás szervezési feltételeinek fejlesztésén (szervezet-, szabályozás- és folyamatfejlesztés) és az elektronikus folyamatok fejlesztésén, szakrendszerek egységesítésén, fejlesztésén, szolgáltató képességének növelésén keresztül valósítható meg. A pályázat a magas szintű és korszerű (lakossági, államigazgatási és vállalkozások által használt) közigazgatási e-ügyintézési megoldások bevezetését támogatja.

Az elnyert támogatásból eszközbeszerzés, valamint az önkormányzati ASP központhoz történő csatlakozás valósul meg, az ehhez kapcsolód adminisztrációs és dokumentációs feladatokkal.