Ismét mustrán a civilek

Írta:  2012.11.13.
A Kikelet Hagyományőrző Egyesület ebben az évben is megrendezi a civil szervezetek találkozóját. Az immár hagyományossá váló rendezvény november 16-án 15 órakor kezdődik a Rózsa Művelődési Házban (Városház u. 1–3.).
A rendezvény célja az, hogy a kerületben működő kulturális és művészeti civil szervezetek, alapítványok és egyesületek, művészeti csoportok ápolják a kapcsolataikat, jobban megismerjék egymást, és kulturális seregszemle keretében bemutatkozási lehetőséget kapjanak.
A 3. Márton-napi Civil Mustrára november 10-ig lehet jelentkezni. A rendezvényen való részvétel ingyenes. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy megjelenési szándékukat telefonon, e-mailben, személyesen vagy faxon jelezzék a szükséges űrlap kitöltésével.
Mivel kevés a kiállítóhely, a rendezvényhez idén egy izgalmas alkotói játék is kapcsolódik. Szervezetenként néhány alkotó vagy alkotói csoport részvételét és egy 5-10 perces bemutatkozó műsort javasolnak a szervezők.
A rendezvény díszvendége Gattyán Ágnes iparművész.
További információ:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; telefon: 06-20-334-3885, 06-30-552-6948; fax: 217-0806