Paróczi Eszter három aranyérme

Írta:  2012.02.11.
A Park Uszoda 25 méteres fedett medencéjében rendezte meg január 29-én a Lőrinc 2000 SE a kerületi úszóbajnokságot, amelyen helyi klubok úszói, oktatási intézmények tanulói és az úszást kedvelő felnőtt lakosok vehettek részt.
A Park Uszoda 25 méteres fedett medencéjében rendezte meg január 29-én a Lőrinc 2000 SE a kerületi úszóbajnokságot, amelyen helyi klubok úszói, oktatási intézmények tanulói és az úszást kedvelő felnőtt lakosok vehettek részt. Az eseményt eredetileg december 18-án tartották volna, de akkor el kellett halasztani.
A versenyről Eszes János, a Lőrinc 2000 SE ügyvezetője számolt be:
– 175-en neveztek, s 121 futamon dőltek el a helyezések. Sok színvonalas versenyt láthatott a közönség, több esetben csak századmásodpercek döntöttek. A sok kiemelkedő eredmény közül néhányat hadd említsek meg. Az Aqua 18 SE fiatal úszója, Paróczi Eszter három számban is győzött. A felnőttek között 100 gyorson Dörfler Ádám (Pannon Diadal SE) és Ovád Zsolt (Lőrinc 2000 SE) is percen belül úszott, ami jó eredmény. A szenior világ- és Európa-bajnok Marossi Melinda is rajthoz állt, s perchez közeli idővel jelezte: jó formában várja a versenyidényt.
Az összetett csapatversenyt a Lőrinc 2000 SE nyerte a Pannon Diadal SE és az Aqua18 SE előtt.