A csoport legjobbja nem bírt a PSK-val

Írta:  2011.06.05.
A Budapest Bajnokság I/B osztályát toronymagasan vezető Tintahalak csapatához mindössze három cserével érkezett a Pestszentimrei SK. Mégis sikerült pontot szereznie!
 
Az utolsó előtti fordulót rendezték a Budapest-bajnokság I/B osztályában. A Pestszentimrei SK együttese a már bajnok, és feljutó Tintahalak ellen lépett pályára Rákosszentmihályon. Együttesünk nem a legjobb előjelekkel várta a találkozót, hiszen Pénzes Sándor vezetőedző sérülések, eltiltások és munkahelyi elfoglaltságok miatt mindössze tizenkét mezőnyjátékost és egy cserekapust tudott nevezni a mérkőzésre.


Győzni lehetett volna

Ennek ellenére a PSK mindvégig remekül játszott, teljesen egyenrangú ellenfele volt a csoportot meggyőző fölénnyel vezető Tintahalaknak. Az első játékrész után egy góllal a hazaiak vezettek, ám a második félidőt kitűnően kezdtük, Keller hamar egyenlített. Az eredmény a meccs további szakaszában már nem változott, így sikerült pontot rabolni a bajnokcsapat otthonából!
- Felemás érzések munkálnak bennem a mérkőzéssel kapcsolatban - mondta megkeresésünkre Pénzes Sándor vezetőedző. - Ha azt nézem, hogy különböző okok miatt öt stabil kezdőemberünket nélkülözni kellett, akkor ez egy jó eredmény. Ha viszont abból indulok ki, hogy a játék képe alapján több góllal meg kellett volna nyernünk a mérkőzést, akkor nem lehetek elégedett.

A Pestszentimrei SK hazai környezetben zárja az idei bajnoki évet. Az utolsó fordulóban a Szabadkikötő ellen játszik majd a csapat. A mérkőzés június 11-én szombaton, 17 órakor lesz a Táncsics Mihály utcában.


Budapest-bajnokság I/B osztály:

Tintahalak SZASE-Pestszentimrei SK 2-2 (2-1).

A PSK gólszerzői: Végvári, Keller.