Szalagot kaptak a végzős felnőttek

Írta:  2012.01.31.
A Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Gimnáziuma és Továbbképző Központja szalagtűző ünnepséget és bált rendezett január 27-én a Csontváry Kosztka Tivadar Általános és Alternatív Iskolában.

Szabad egy táncra?
A rendezvényen Cselovszki Jenő, az intézmény igazgatójának üdvözlő szavai után Ughy Attila polgármester, országgyűlési képviselő mondott köszöntőt. Ezt követően az osztályfőnökök – akiket a távoktatási tagozaton tutoroknak (oktató, segítő) hívnak – feltűzték a végzős diákok mellére az iskola nevével díszített szalagot, majd irodalmi műsorral folytatódott a program.
A Kucsák László alpolgármester, országgyűlési képviselő által megnyitott szalagavató bál a 12 évfolyamosok osztálytáncával kezdődött, s – immár hagyományosan – az iskola pedagógusainak táncával fejeződött be.
A Pestszentlőrinc-Pestszentimrei Felnőttek Gimnáziumának és Továbbképző Központjának két tagozata van, egy levelező és egy távoktatási. A levelező tagozat a Sztehlo gimnázium épületében működik, a távoktatásos pedig a Csontváry iskoláéban.  

Az eredményért elismerés jár - Ughy Attila (balra) gratulált a végzősöknek