Győzelemre készül a Jobbik

Írta:  2013.10.01.
Az országos és az önkormányzati választásokon is elsöprő sikerre számít a Jobbik. Ezt Vona Gábor pártelnök mondta el kerületi lakossági fórumán.
Sikeres országgyűlési, még sikeresebb európai parlamenti és elsöprő eredményű önkormányzati választásokra készül a Jobbik Magyarországért Mozgalom. A XVIII. kerületi irodájukban szeptember 23-án tartott lakossági fórumon Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a parlamenti frakció vezetője volt a vendég.

Vona Gábor első alkalommal látogatott el a helyi szervezet meghívására a kerületi lakosokhoz, akiknek több sarkalatos témát érintő előadást tartott. Számon kérte a kormányzaton azokat a választási ígéreteket, amelyeket a Jobbik szerint nem tartottak be, s a fórumon elhangzott kérdésekre válaszolva beszélt a rezsi-kártérítési és a földvédelmi koncepcióról, illetve az Európai Unión kívüli élet lehetőségéről és a 2014-es választások győzelmi esélyeiről is.
– Jó volt látni, hogy zsúfolásig megtelt a terem. Sok jó kérdést kaptam, és remélem, hogy sikerült válaszolnom rájuk. Úgy gondolom, hogy ebben a kerületben nagyon jó választási eredményt fogunk elérni. Azt hiszem, hogy aki a Jobbikot Budapesten eleve leírja, az nagyon téved, mert a fővárosban is fogunk meglepetéseket okozni – mondta.
Szilágyi György országgyűlési képviselő, a Jobbik budapesti elnöke markánsabban fogalmazott. A politikus szerint az önkormányzati választásokon egyértelmű sikereket fognak elérni.
– Nagyon örülök, hogy ilyen sokan voltak kíváncsiak Vona Gáborra egy, a mozgalomhoz illő irodában, ahol látható, hogy a Jobbik épül, fejlődik. Vona Gáborhoz hasonlóan nekem is meggyőződésem, hogy nemcsak a fővárosban, hanem az ország egész területén győzelemre készül a Jobbik. Minél több emberhez jutnak el a gondolataink, annál nagyobb sikereket fogunk elérni mind az országgyűlési, mind az európai parlamenti választásokon. Az önkormányzati választásokon pedig tarolni fogunk – fogalmazott a politikus.
A Nemzeti estek sorozat keretében a harmadik találkozót szervezte a kerületi Jobbik az Üllői út 489. szám alatti irodában. Hartaházi Miklós, a helyi szervezet elnöke elmondta, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel folyamatosak lesznek a hasonló rendezvények. Október 3-án Bogár László közgazdász professzor, november 7-én Pap Gábor művészettörténész, december 5-én Hegedűs Lóránt lelkész lesz a vendég.