Ügyintézés első osztályú környezetben

Írta:  2014.06.02.
A kor igényeinek minden tekintetben megfelelő irodában várja júniustól az ügyfeleket a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. központi ügyfélszolgálata.
A kor igényeinek minden tekintetben megfelelő irodában várja júniustól az ügyfeleket a Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. központi ügyfélszolgálata. A Baross utca 7. szám alatti új irodában kényelmes, kulturált környezet fogadja az ügyintézésre várókat.

– Saját erős beruházás keretében márciusban kezdtük el a teljes épület felújítását. Az első ütemben az utcafronti földszinti irodát alakítottuk ki, majd ezt az épület hátsó részében található irodák felújítása követte – mondta Tóth László, az intézményüzemeltetési divízió vezetője.
A Városgazda új központi ügyfélszolgálata tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, több buszjárat és az 50-es villamos is megáll a polgármesteri hivataltól pár perc sétára található iroda közelében.
Az ügyfélszolgálat hétfőn hosszabbított nyitva tartással, 8 és 18 óra között, keddtől csütörtökig 8 és 16, míg pénteken 8 és 13 óra között áll a lakosság rendelkezésére.