Felújított épület a családvédelmi központnak

Írta:  2014.01.19.
A december végi határidőre befejeződött az önkormányzat Vezér utca 52. alatti épületének felújítása.
A december végi határidőre befejeződött az önkormányzat Vezér utca 52. alatti épületének felújítása. A 91 négyzetméter alapterületű ingatlanban a Csibész Családvédelmi Központ Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálatának pestszentimrei részlege kap otthont.

– Az erősen elavult állapotban lévő ingatlan teljes körű felújítására szeptemberben kaptunk megbízást az önkormányzattól – mondta Lepsényi Tibor, a munkálatokat végző Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. műszaki és városüzemeltetési igazgatója. – Munkatársaink kiválóan dolgoztak, ennek köszönhetően sikerült betartanunk a szoros határidőt. A felújítás során szükséges volt az erősen leromlott épület alapjának és a tetőtérnek a megerősítése. Ki kellett cserélni a nyílászárókat, és szigeteltük a homlokzatot meg a födémszerkezetet is.
A Városgazda munkatársai teljes belső gépészeti, elektromos- és fűtésihálózat-korszerűsítést is végrehajtottak.
– Ezenkívül elkészült az új bádogozás, megépültek a válaszfalak, és megtörtént a szennyvízelvezető rendszer utcai bekötése is. Nem mellékesen új parkolóhelyeket is kialakítottunk, így kényelmesebbé vált az épület megközelítése – tette hozzá Lepsényi Tibor.