Pályázat a galériára és a Díszteremre

Írta:  2011.11.21.
Jövőre civilek, társadalmi szervezetek, intézmények is igénybe vehetik a Városháza Galériát és a Dísztermet. A használati jogot pályázattal lehet elnyerni.
I. Pályázati felhívás - "Városháza Galéria 2012."


A Városháza Galéria a hivatal épületében működik
Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc - Pestszentimre Önkormányzat Képvisel6-testületének Oktatási, Közművelődési, Sport- és Ifjúsági Bizottsága pályázati felhívást tesz közzé a Városháza Galéria 2012. évi igénybevételére. A kerületi Önkormányzat a kiállítás lehetőségét nyitottá kívánja tenni az intézmények, társadalmi szervezetek, közösségek és magánszemélyek számára. A Városháza Galéria célja, a település művészeti, szellemi értékeinek, hagyományainak bemutatása, valamint az egyetemes művészeti és szellemi értékek közvetítése. A kiállításokat a pályázó(k)nak kell megvalósítaniuk, amelynek időtartama két hét. Az Önkormányzat a kiállítás helyszínét és az installációkat térítésmentesen biztosítja a pályázó részére, minden egyéb, a kiállítással összefüggő feladat és költség a pályázó kötelezettsége, együttműködési megállapodás alapján. A pályázatokat az erre a célra rendszeresített nyomtatványok felhasználásával 1 példányban kell benyújtani, és annak tartalmaznia kell a pályázó adatai mellett, a kiállítás célját és témáját, a megvalósítás tervezett időpontját (két időpont megjelöléssel).

A pályázók köre: intézmények, társadalmi szervezetek, közösségek, magánszemélyek. Beérkezési határidő: 2011. november 25. (péntek) 12.00 óra
A beérkezési határidő után benyújtott pályázatokat nem tudjuk elfogadni. A pályázati borítékon szerepeltetni kell "Városháza Galéria 2012. pályázat". A pályázatokat a Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc - Pestszentimre Önkormányzat Képvisel6-testtrletének Oktatási, Közművelődési, Sport- és Ifjúsági Bizottsága a 2011. decemberi ülésén bírálja el, a döntéshozó határozatát nem indokolja és azzal szemben további
jogorvoslatnak helye nincs.
A pályázatok beérkezésének módja
• Személyes beadás esetén: Budapest XVIII. kerület Pestszent1őrinc-Pestszentimre Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, 1184 Budapest, Ü1lői út 400., II. emelet 209-es szoba
• Postai úton: Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc - Pestszentimre Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, 1184 Budapest, Üllői út 400., Gémesi A. Tünde közművelődési referens részére.
• Elektronikus úton: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
Információ és pályázati űrlap beszerezhető: Gémesi Tünde közművelődási referensnél.



II. Pályázati felhívás - "Díszterem 2012. "



A Díszterem a kerület egyik legszebb rendezvényterme
Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Közművelődési, Sport- .és. Ifjúsági Bizottsága pályázati felhívást tesz közzé a Díszterem 2012. évi igénybevételére. A kerületi Önkormányzat lehetőséget kíván biztosítani intézmények" társadalmi szervezetek, közösségek és magánszemélyek számára kulturális rendezvények (könyvbemutatók, kisebb szakmai konferenciák. Ismeretterjesztő zenei előadások, kisebb zenei versenyek, gálák, irodalmi estek, kamaraműsorok, felolvasóestek, irodalmi és más művészeti találkozók, DVD installációk bemutatói, filmvetítés projektorral) megtartására. A Díszterem igénybevételének célja, a település művészeti-, szellemi értékeinek, hagyományainak bemutatása, valamint az egyetemes művészeti és szellemi értékek közvetítése.
A rendezvényeket a kezdeményezőknek ken létrehoznia, az Önkormányzat a helyszínt térítésmentesen biztosítja a pályázó részére, minden egyéb, a megvalósítással összefüggő feladat és költség a pályázó kötelezettsége, együttműködési megállapodás alapján. A pályázatokat az erre a célra rend8zeresitett nyomtatványok felhasználásával 1 példányban kell benyújtani, és annak tartalmaznia kell a pályázó adatai mellett, a rendezvény célját és témáját, é8 annak tervezett időpontját.
A pályázók köre: intézmények, társadalmi szervezetek, közösségek, magánszemélyek.
Beérkezési határidő: 2011. november 25. (péntek) 12.00 óra
A beérkezési határidő után benyújtott pályázatokat nem tudjuk elfogadni. A pályázati borítékon szerepeltetni kell "Díszterem 2012. pályázat". A pályázatokat a Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc - Pestszentimre Önkormányzat Képviselő-testületének Oktatási, Közművelődési, Sport- és Ifjúsági Bizottsága a 2011. decemberi ülésén bírálja el, a döntéshozó határozatát nem indokolja és azzal szemben további jogorvoslatnak helye nincs.
A pályázatok beérkezésének módja:
• Személyes beadás esetén: Budapest XVIII. kerület Pestszent1őrinc-Pestszentimre Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, 1184 Budapest, Ü1lői út 400., II. emelet 209-es szoba
• Postai úton: Budapest XVDI. kerület Pestszentlőrinc - Pestszentimre Önkormányzat Polgármesteri Hivatal, 1184 Budapest, Üllői út 400., Gémesi A. Tünde közművelődési referens részére.
• Elektronikus úton: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímre.
Információ és pályázati űrlap beszerezhető: Gémesi Tünde közművelődési referensnél.