Az ingyenes jogsegélyt minden hétfőn 14-16 óra között a 296-1438-as telefonszámon lehet elérni. Itt szakavatott kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre a különféle jogi kérdések megválaszolásában.   

 

                                                        LAKOSSÁGI FELHÍVÁS

 

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Budapest XVIII. kerület közterületein 2020. május 04-től –május 24-ig  (az időjárástól függően) vadgesztenyefák permetezését fogjuk végezni.

A permetezés az éjszakai órákban történik, ezért kérjük az adott időszakban az ablakok bezárását, erkélyeken a használati tárgyak és az esetlegesen fogyasztásra szánt növények takarását. A permetezés elvégzése sajnos erős zajhatással jár ezért előre is elnézésüket kérjük.                                                        

A felhasználás során kijuttatandó szer a melegvérűekre nem veszélyes, illetve az esetlegesen eszközökre (pl.: gépjármű) kijutó permetszer károsodást nem okoz.

Élelmezésügyi várakozási idő: 21 nap

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap (permetezést követően, felszáradás után a területre lehet menni)

Kérjük türelmüket és megértésüket.

Amennyiben a növényvédelmi permetezéssel kapcsolatban bárminemű kérdésük adódna, információt 70/324-5395, 76/507-454 telefonszámokon kérhetnek. 

Kérjük türelmüket és megértésüket.

MUNKAVÉGZŐ: Zöfe Kft.

 

 

 

2020. április 27-től kötelező a száj eltakarása sállal, kendővel vagy maszkkal a tömegközlekedés járatain. Ez a szabályozás vonatkozik az üzletekre és piacokra ill. a taxiba is csak így lehet beszállni.

Az arc (sál, kendő, vagy maszk általi) eltakarására a figyelmet felhívó matricát, amely igény esetén más méretben is rendelkezésre áll, a https://koronavirus.budapest.hu/maszkviseles-matricat-kerek/ linken keresztül lehet igényelni.

 

figyelemfelhívó matrica fekvő

 

Az Iskola alapításával fenntartó ETÜD Zenei Alapítvány színesíteni kívánja a kerületi művészetoktatási palettát, bővebb választási lehetőséget kínálva a szülők és gyermekeik számára. Így a klasszikus zeneoktatás mellett a kerületből eddig hiányzó szín- és bábművészeti, valamint a képző- és iparművészeti ág oktatását is felvállaljuk. Iskolánk szorosan együttműködik az ETÜD Fúvószenekar-ral.