Felhívás! 75 éves Pestszentlőrinc első gimnáziuma

Írta:  2012.01.16.
A XVIII. Kerületi Pedagógiai Intézet és Helytörténeti Gyűjtemény várja mindazok jelentkezését, akik a lőrinci középfokú oktatáshoz, intézményekhez köthető tárgyi, fotó és dokumentum emlékeikkel hozzájárulnának a kerületi esti és nappali gimnáziumok, szakközépiskolák stb. múltjának felderítéséhez és megőrzéséhez.
A felajánlott anyagot 2012. február 22-én nyíló kiállításon mutatjuk be. Azokról a fotókról-dokumentumokról, melyeket a tulajdonos meg kíván őrizni, digitális másolatokat készítünk, és az eredeti anyagokat visszaszolgáltatjuk.
Mit várunk? Évkönyveket, diáklapokat (pl. Garabonciás számait), okleveleket, jelvényeket, emblémás trikókat, egyéb relikviákat, tablóképeket, bizonyítványokat, plakátokat, filmfelvételeket stb.
E-mailen beküldött írásbeli visszaemlékezéseiket a gyűjtemény erre a célra kialakított honlap felületére tesszük fel.
Jelentkezni a PIHGY-ben (1181 Bp., Kondor Béla sétány 10.), vagy a "Múzeumsarok" kiállítóteremben (1183 Bp., Szent Lőrinc sétány 2.) a gyűjtemény munkatársainál, előzetes egyeztetéssel személyesen vagy a 295-08-77-es és a 06-70-627-64-77-es telefonszámon, levélben, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.