"Az én álmom valóra vált" - Pályázati felhívás óvodásoknak

Írta:  2012.02.20.
A KEMABO Kft. és a BÚTORG Kft. rajzpályázatot hirdet óvodások részére

A KEMABO Kft. és a BÚTORG Kft., elsősorban irodabútorral, belsőépítészettel foglalkozó cég fontosnak tartja az óvodások és családjuk egészségtudatos életének megvalósításában való szerepvállalást, így pályázati felhívást ír ki óvodások számára "Az én álmom valóra vált" címmel.
A pályázat eredményeként 2012 őszén már, egy a zsűri által kiválasztott szerencsés óvoda a gyermekek álmaihoz közel álló új bútorokkal lesz gazdagabb.

A pályázat témája

"Az én álmom valóra vált", azaz a pályázó óvodások rajzolják, le milyen bútorok között szeretnék mindennapjaikat eltölteni, milyen óvodai szobát álmodnának maguknak.

Részvételi feltételek:
A Budapesten lévő óvodák pályázhatnak. ( A kicsik által készített rajzokat a szülők, óvónők, óvóbácsik segítségével kérjük eljuttatni.)
A rajzversenyre a WWW.KEMABO.HU oldalon található "Az én álmom valóra vált" Jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Hogyan juttathatod el alkotásod hozzánk?
E-mailben elküldheted az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,  vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és mi feltesszük a  KEMABO Facebook oldalra is. Kérjük, tárgyként jelöld meg "Az én álmom valóra vált".
vagy
Elküldheted levélben is (és mi feltöltjük a KEMABO Facebook oldalára). címünk: KEMABO Kft. 1037 Budapest, Bojtár u. 37-39. A borítékra kérjük, hogy írd rá: "Az én álmom valóra vált"
vagy
Leadhatod személyesen a KEMABO BEMUTATÓTEREMBEN: 1037 Budapest, Bojtár utca 37-39., nyitva tartás: munkanapokon  8-tól 16 óráig  Bóta Enikőnél

 
Leadási határidő: 2012. május 15.

Eredményhirdetés:  2012. május 27 .  (Gyereknap )

A zsűri tagjai: Varga Edit MTV Hiradó - ikergyermekek édesanyja - Bóta Enikő a KEMABO kft. képviselője, Saly Péter a BÚTORG kft. képviselője, Csibi Edina Archis Kft. tervezője, valamint egy most frissen végzős tervező, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről, egy  óvónő  és egy kisgyerek, aki  már más rajzpályázaton nyert.
A nyertest Gyereknapon (2012. május 27.) hirdetjük ki a Hűvösvölgyi Nagyréten tartandó rendezvényünkön.
A legsikeresebb pályaművekből a főváros több helyszínén kiállítás szervezünk.
A nyerteseket e-mailen, vagy telefonon értesítjük.
Bővebb információért kérjük, forduljon: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címhez.