Felhívás! - Malév kiállítás

Írta:  2012.07.25.
A XVIII. Kerületi Pedagógiai Intézet és Helytörténeti Gyűjtemény várja mindazok jelentkezését, akik a MALÉV -hoz köthető tárgyi, fotó és dokumentum emlékeikkel hozzájárulnának a megszűnt légitársaság múltjának megőrzéséhez.

A felajánlott anyagot egy későbbi kiállítás keretén belül szeretnénk bemutatni. Azokról a fotókról-dokumentumokról, melyeket a tulajdonos meg kíván őrizni, digitális másolatokat készítünk, és az eredeti anyagokat visszaszolgáltatjuk.

Mit várunk? Egyenruhákat, a hozzátartozó kiegészítőkkel (öv, táska, sál, sapka, emblémás póló, stb.), reklámlapokat, plakátokat, utas tájékoztatókat, jelvényeket, utas ellátásban használt emblémás tárgyakat (evőeszköz, szalvéta, pohár, stb.), szuvenír tárgyakat, egyéb relikviákat, filmfelvételeket stb.
E-mailon beküldött írásbeli visszaemlékezéseiket a gyűjtemény erre a célra kialakított honlap felületére tesszük fel.

Jelentkezni a PIHGY-ben (1181 Budapest, Kondor Béla sétány 10.), vagy a "Múzeumsarok" kiállító teremben (1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 2.)
Kedd- Szombat: 14-18 óra között) a gyűjtemény munkatársainál, előzetes egyeztetéssel személyesen vagy a 295-08-77-es és a 06-70-627-64-77-es telefonszámon, levélben, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

Figyelmükbe ajánljuk:

MALÉV Emlékkiállítás
a Vasvári Pál Múzeumban 2012. június 16. és augusztus 15. között.
Vasvári Pál Múzeum (4440 Tiszavasvári Kálvin út 7 .) www.vasvaripalmuzeum.hu