Felhívás minden csatornaépítő, csatornaszerelő kerületi vállalkozás számára

Írta:  2013.10.18.
Tisztelet XVIII. kerületi Vállalkozó!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVIII. kerületi Tagszervezete olyan kerületi vállalkozók jelentkezését várja, akiknek a tevékenységi köre a csatornaépítés, csatornaszerelés. A Kamara azzal a céllal gyűjtené össze ebben a tevékenységben működő kerületi vállalkozásokat, hogy a Budapest XVIII. kerületben folyó csatornahálózat bővítés során a kerítésen belüli munkákra helyi vállalkozásokat tudjon javasolni.

A felhívás minden csatornaépítő, csatornaszerelő kerületi vállalkozás számára szól, az adatszolgáltatás kizárólag önkéntes alapon történik! Amennyiben szeretné, hogy az irodánkban érdeklődőknek az Ön vállalkozását kiajánljuk, úgy kérjük, szíveskedjen a Szolgáltató Irodánkkal a kapcsolatot felvenni, az alább megadott elérhetőségek egyikén!

A kerületi fejlesztések megvalósítását a helyi vállalkozások bevonásával kívánjuk elősegíteni. Számítunk Önre!

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara XVIII. kerületi Tagszervezete a megadott adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. Törvény, valamint a gazdasági kamarákról szóló 1999. évi CXXI. Tv. rendelkezéseit betartva kezeli.

BKIK XVIII-XIX. kerületi Szolgáltató Iroda
Cím: 1185 Budapest, Üllői út 453.
Telefon: +36-1/290-2350
Mobil: +36-30/289-3029
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Munkatárs: Takács Imre