FKF Szemléletformáló és újrahasználati központ

Írta:  2014.10.27.

A Környezet és Energia Operatív Program keretében, Budapest Főváros Önkormányzata beruházásában tervezett Szemléletformáló és újrahasználati központ megvalósulása érdekében Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata, módosítani kívánja a Városrendezési és Építési Szabályzatának 53. számú, Ipacsfa utca - Méta utca - kerület határ - Közdűlő út által határolt területre vonatkozó, szabályozási tervét.

A kiemelt társadalmi cél érdekében központi költségvetési forrásból finanszírozott, nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű építési beruházás indokolja - a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló, 314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet alapján - a szabályozási tervmódosítás tárgyalásos eljárás keretében való lefolytatását.

Kérjük, hogy a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló, 4/2014. (III.14.) önkormányzati rendelet 3. § alapján, fogalmazzák meg a szabályozási terv módosításával kapcsolatos véleményüket és észrevételeiket, amit elektronikus formában a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre juttathatnak el. A véleményt csatolmányként, szerkeszthető (.doc) formátumban hivatalos levél formában (címzett, tárgy, észrevétel-vélemény, név, esetleg képviselt szervezet) kérjük megküldeni.

A partnerségi egyeztetés megindításával párhuzamosan kezdődik meg a tervmódosítás készítése, amit amint elkészül, várhatóan 2014. november 5-től, a
www.bp18.hu oldalon elérhetővé teszünk. A vélemények és észrevételek megküldésének határideje 2014. november 13.