"Kerületi Apró Virágos Kertek" - Kertépítő Verseny

Írta:  2015.01.16.

Felhívás


Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata ezúton meghirdeti a Kerületi Kertépítő Versenyt, óvodások és általános iskolák alsó tagozatos diákjai részére.


Feladat:
100 cmx80 cm ágyásba a gyerekek által (pedagógusi és szülői segítséggel) kigondolt és megalkotott fantáziakert kialakítása. Egy osztályból vagy csoportból egy csapat jelentkezhet.


Helyszín:
Lőrinci Piac Haladás utcai rézsű


Verseny időpontja:
2015. május 30. (szombat)


Jelentkezés:
Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata Műszaki, Építéshatósági és Környezetvédelmi Iroda Környezetvédelmi Csoportjánál 2015. március 13. 14. óráig, postai úton vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A jelentkezéskor kérjük az intézmény és csapat nevét valamint a kert fantázia nevét megadni.


A résztvevőknek a növényeket (egynyári és évelő virágok) díjmentesen biztosítjuk, és a helyszínre szállítjuk. A növények mellé lehet kihelyezni tartós díszeket és kiegészítőket. Az előzetesen készített terveket a Környezetvédelmi Csoportnál előzetesen kérjük leadni, hogy beszerezhessük a tervekben szereplő növényeket.


Szakmai zsűri értékeli az elkészült kerteket. A díjazott csapatok a helyszínen ajándékot kapnak. Értékelési szempontok: ötletesség, kivitelezés, a fantázia név és a kert összhangja.

A versenyről érdeklődni a Környezetvédelmi Csoportnál Forgács Editnél lehet a 296-1423-as telefonszámon, vagy a fenti email címen.